Het is officieel: ‘Cobra Kai’ krijgt zesde en laatste seizoen van Netflix

We hebben goed nieuws en slecht nieuws voor fans van de Karate Kid-spin-off Cobra Kai: Netflix heeft een nieuwe set afleveringen aangekondigd, maar dit zesde seizoen zal tevens het laatste zijn.

Netflix kondigt zesde en laatste seizoen ‘Cobra Kai’ aan

Afgelopen september werden we verblijd met het vijfde seizoen van Cobra Kai. Sindsdien zitten fans te wachten op een goed nieuwtje over een verlenging en dat heeft Netflix ons dit weekend eindelijk gegeven.

In een open brief aan de fans geven de showrunners van de serie aan dat er een zesde seizoen gaat volgen, maar ook dat dit zal dienen als het slotstuk van de serie. Verder bekennen ze dat ze hopen nog meer Karate Kid-verhalen te kunnen brengen, want “zoals we allemaal weten, Cobra Kai Never Dies”. Bovendien laten ze weten dat seizoen 6 het grootste seizoen ooit zal worden van de spin-off, dus dat belooft veel goeds! De volledige brief lees je hieronder.

Wanneer komt ‘Cobra Kai’ seizoen 6 naar Netflix?

Op welke datum Cobra Kai zal terugkeren, is op dit moment nog niet bekend. Wel heeft Netflix alvast onderstaande teaser met ons gedeeld, waarin de woorden “coming soon” schitteren. Wellicht is het dus komend jaar al zover. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Cobra Kai speelt zich meer dan 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament van 1984 af met de voortzetting van het onontkoombare conflict tussen Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka).

TitelCobra Kai
SoortSerie
Jaar2018-
Duur6 seizoenen
CategorieActie, Komedie, Drama
IMDb8,6 uit 164.000 stemmen
MakersHayden Schlossberg, Josh Heald, John Hurwitz
CastRalph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Martin Kove

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.