Netflix-serie ‘Cobra Kai’ telt nu vijf seizoenen, nieuwste afleveringen vanaf vandaag te zien

In 2020 besloot Netflix de populaire YouTube-serie Cobra Kai over te kopen, waarna razendsnel een derde en vierde seizoen werden aangekondigd en gepubliceerd. Inmiddels staat de teller al op een totaal van vijf sets afleveringen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Cobra Kai seizoen 5 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 5 op Netflix Nederland?

Op 27 augustus 2021 werd door het officiële Cobra Kai-account op Twitter mooi nieuws gedeeld: er komt een vijfde seizoen van de serie aan! De tweet werd vergezeld met een video en de tekst: “De dojo staat op het punt om 5x zo rad te worden. Cobra Kai is vernieuwd voor een 5e seizoen.”

Een release datum hadden we nog niet, totdat een volgende tweet in mei 2022 duidelijkheid bood. Cobra Kai zal namelijk vanaf 9 september 2022 alleen op Netflix te zien zijn, zo is in de onderstaande berichtgeving vanuit het officiële social media account terug te lezen.

Waar gaat het verhaal van Cobra Kai over?

COBRA KAI speelt zich meer dan 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament van 1984 af met de voortzetting van het onontkoombare conflict tussen Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka).

TitelCobra Kai
SoortSerie
Jaar2018-
Duur5 seizoenen
CategorieActie, Komedie, Drama
IMDb8,6 uit 164.000 stemmen
MakersHayden Schlossberg, Josh Heald, John Hurwitz
CastRalph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Martin Kove
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Cobra Kai seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws: er komt een zesde seizoen. In een open brief aan de fans geven de showrunners van de serie aan dat er een zesde seizoen gaat volgen, maar ook dat dit zal dienen als het slotstuk van de serie. De volledige brief lees je hieronder.

Welke teaser of trailer is er van Cobra Kai seizoen 5?

Hieronder vind je de eerste beelden van het vijfde seizoen van Cobra Kai om alvast in de stemming te komen.


Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie Cobra Kai online kijken?

    Inmiddels is Cobra Kai een Netflix Original-serie geworden, dus daarom zijn alle afleveringen exclusief bij deze streamingdienst te bekijken. Ze zullen dan ook niet te zien zijn op HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Cobra Kai seizoen 5 op Netflix in Nederland?

    Het vijfde seizoen van Cobra Kai zal vanaf 9 september 2022 te zien zijn op Netflix in Nederland.


Synopsis: Netflix