Clubvriendinnen (25 februari 2022) | Zelfspodcast | Aflevering S03E21

“Twee vrienden, waar ken ik ze toch van? Hij deed maar wat bij de Quote en hij zingt af en toe een foute noot. Net niet echt succesvol, niet echt heel beroemd. Twee vrienden, dit is de Zelfspodcast.” Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Zelfspodcast met Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck. Op vrijdag 25 februari verscheen ‘Clubvriendinnen’ online, de 21e episode van seizoen 3 van de populaire podcast. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering 21 van de Zelfspodcast seizoen 3: ‘Clubvriendinnen’ op vrijdag 25 februari 2022

Gebrek aan clubjesdiscipline is het probleem van deze tijd. Niet alleen de heertjes lijden aan clubjesbindingsangst, maar ook de huidige generatie is te individueel om nog ergens bij te willen horen. En al zouden Jaap en Sannie het willen, ze zijn eigenlijk alleen maar goed in sjaken, want er zijn niet veel dingen die ze leuk vinden. Gelukkig blijven je clubvriendinnen voor eeuwig en zorgt de yoga en het steppen toch nog voor een beetje verbinding!

Meer informatie: dit is de Zelfspodcast van Tonny Media met Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media