Waar kun je ‘De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot (2023) online kijken kunnen. In deze nieuwe film zorgt een papegaai op de Stoomboot voor chaos. De boot verandert van koers en loopt vast op een eiland. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot’ (2023) online kijken?

De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot is sinds 4 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. De andere Grote Sinterklaasfilms kijk je wel nu al hier op Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDe Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot’ (2023)

Een nieuw avontuur van de allerleukste Club van Sinterklaas! Met al je favoriete pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando en natuurlijk weer vol met nieuwe, vrolijke liedjes en dansjes. Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om richting Nederland te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Streaming informatie over de film

TitelDe Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 17 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
RegisseurMartijn Koevoets
CastSinterklaas, Coole Piet, Danspiet, Testpiet, KADO, Pietje Fernando, Quinn Bezemer, Aaron Bezemer

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.