Kijktip: nieuwe Nederlandse serie met Lies Visschedijk is nu te bingen

Fans van Nederlandse series, opgelet! Vandaag is er een gloednieuwe titel verschenen op Amazon Prime Video. Het heet De Club, is een Vlaams-Nederlandse dramaserie en draait om drie koppels die elkaar leren kennen in de wachtkamer van een IVF-kliniek. Je kunt alle acht afleveringen nú bingen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘De Club’

In samenwerking met VRT komt Amazon Prime Video vandaag met een gloednieuwe serie van eigen bodem. De Club neemt ons mee naar een IVF-kliniek, waar drie stelletjes die graag een kindje willen samenkomen. Terwijl ze allemaal teleurgesteld worden door het lastige proces, ontstaat er een hechte vriendschap. Ze dopen zichzelf al snel om tot De Club Waar Niemand Bij Wil Horen. Maar is hun nieuwe vriendschap sterk genoeg om het keiharde traject te overleven?

De serie heeft hoofdrollen voor Lies Visschedijk (Soof), Jade Olieberg (Anne+) en Achraf Koutet (Mocro Maffia). Het script komt van de makers van de geprezen serie Gevoel Voor Tumor. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast wat beelden.

Alle afleveringen van ‘De Club’ zijn nu te zien

Op donderdag 7 september heeft Amazon Prime Video het complete seizoen van De Club live gezet. Doordat alle afleveringen maar een halfuurtje duren, ben je hier zo doorheen. Absoluut een bingewaardige titel dus.

Benieuwd wat er nog meer naar de streamingdienst komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze artikelen met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we regelmatig de lijst met het complete aanbod van de streamingdienst.

Meer informatie over de serie

Drie koppels met een moeilijke kinderwens leren elkaar kennen in de wachtzaal van een fertiliteitskliniek. Daar worden ze vrienden. Daar worden ze De Club waar ze eigenlijk nooit bij wilden horen namelijk De Club die geen kind kan krijgen. Maar zijn ze echt vrienden of vluchten ze enkel samen van de harde realiteit? En overleeft hun vriendschap én hun relatie de beproeving die IVF is?

TitelDe Club
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastJade Olieberg, Lies Visschedijk, Evelien Bosmans, Achraf Koutet, Roos Dickmann, Janne Desmet, Dominique Van Malder

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.