Waar kun je de film ‘Close’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Close (2022) online kijken kunnen. Deze film draait om de vriendschap tussen de 13-jarige Leo en Remi, die door een onschuldige gebeurtenis verstoord wordt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Close’ (2022) online kijken?

Close was in november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Close bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 2 maart toe aan haar aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Close niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeClose is momenteel niet te zien bij de splinternieuwe streamingdienst.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Close nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Close’ (2022)

Leo en Remi, 13, zijn vrienden zo lang ze zich kunnen herinneren. De vriendschap is vrolijk, intens en bovenal onafscheidelijk. Toch lijkt een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis genoeg om hen uit elkaar te drijven. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot de moeder van Remi. Lukas Dhont maakt met Close een tedere en aangrijpende film over vriendschap en verantwoordelijkheid. Met zijn tweede film won regisseur Lukas Dhont (Girl) de prestigieuze Grand Prix van het Film Festival Cannes 2022.

Close | Official Trailer HD | A24

Streaming informatie over de film

TitelClose
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalFrans, Nederlands
CategorieDrama
RegisseurLukas Dhont
CastÉmilie Dequenne, Eden Dambrine, Gustav De Waele, Léa Drucker

Synopsis: Lumière (via Vedette)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.