Clickbait seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Een bizar, maar absoluut intrigerend verhaal. Al vanaf de aankondiging doet Clickbait veel stof opwaaien. Liefhebbers van spannende series zijn benieuwd of er ook een tweede set afleveringen van de serie zal komen. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Clickbait seizoen 2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Clickbait over?

Nick Brewer (Adrian Grenier) is een liefhebbende vader, echtgenoot en broer, die op een dag plotseling en op mysterieuze wijze verdwijnt. Op internet verschijnt een video van de zwaar mishandelde Nick met een kaartje waarop staat: “Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views, sterf ik”. Is dit een dreigement of een bekentenis? Of allebei? Als zijn zus (Zoe Kazan) en vrouw (Betty Gabriel) zich haasten om hem te vinden en te redden, ontdekken ze een kant van Nick waarvan ze het bestaan niet wisten.

Clickbait, een miniserie van acht afleveringen verteld vanuit wisselende gezichtspunten, is een meeslepende thriller met een hoge inzet die de manieren onderzoekt waarop onze gevaarlijkste en meest ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van de sociale media, en die de steeds bredere breuken onthult die we vinden tussen onze virtuele en echte persona’s.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Duur: 1 seizoen
Taal: Engels
Release datum: 25 augustus 2021 om 09:00 uur
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery, Thriller
Cast: Jessica Collins, Camaron Engels, Jaylin Fletcher
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Clickbait seizoen 2 op Netflix Nederland?

Netflix beantwoordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Op dit moment kunnen we dus helaas nog niet zeggen of er wel of niet een tweede seizoen van Clickbait komt, want dat is door de streamingdienst nog niet ontkend of bevestigd.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de serie is uitgebracht als een miniserie, wat betekent dat het plan van Netflix niet is om een vervolgseizoen te produceren. Dat betekent echter niet dat plannen niet kunnen veranderen…

→ Vergelijkbare series met Clickbait vind je hier 🍿

Komt er een Clickbait seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde deel van Clickbait zal volgen, omdat ook de komst van seizoen 2 nog niet bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Clickbait seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Clickbait, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen.