Het is zover: ‘Clarkson’s Farm’ seizoen 3 is nu te bingen

Jeremy Clarkson opent de deuren van zijn boerderij weer voor ons, dus dat kan maar één ding betekenen: Clarkson’s Farm is terug op Amazon Prime Video. De eerste vier afleveringen van het derde seizoen zijn vandaag aan het aanbod toegevoegd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘Clarkson’s Farm’ seizoen 3

In 2021 konden we voor het eerst naar Clarkson’s Farm kijken. Jeremy Clarkson kocht een boerderij van 1.000 hectare op het Engelse platteland en liet zich daarbij niet tegenhouden door zijn totale gebrek aan agrarische kennis. Inmiddels kunnen we dus voor de derde keer meekijken met de hoogte- en dieptepunten van het boerderijleven.

Jeremy moet in seizoen 3 weer een aantal flinke problemen zien op te lossen. Zo zorgt inflatie ervoor dat de prijzen van voorraden torenhoog zijn geworden en mislukken de oogsten door het warme weer. Het wordt steeds lastiger om de boerderij winstgevend te maken. Jeremy moet dringend op zoek naar nieuwe manieren om geld te verdienen. De eerste vier afleveringen zijn nu te zien. Over precies één week, op vrijdag 10 mei, worden de overige vier ook toegevoegd.

Ook een vierde seizoen van ‘Clarkson’s Farm’ is al aangekondigd

Na de afleveringen die je vanaf vandaag kunt bingen, hoef je nog geen afscheid te nemen van Jeremy Clarkson en zijn agrarische collega’s. Een vierde seizoen is namelijk ook al aangekondigd. Eerder leek het derde seizoen het einde te zijn van de serie, door uitspraken van Clarkson over Meghan Markle, maar nu is er tóch groen licht gegeven voor nog een reeks vanaf de Diddly Squat Farm.

Wanneer je ernaar kunt kijken, is nog onbekend. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als een exacte releasedatum van seizoen 4 bekendgemaakt wordt. Voor deze keer is dit het uitzendschema:

AfleveringWeekdagDatum
1 ✅Vrijdag3 mei 2024
2 ✅Vrijdag3 mei 2024
3 ✅Vrijdag3 mei 2024
4 ✅Vrijdag3 mei 2024
5 Vrijdag10 mei 2024
6 Vrijdag10 mei 2024
7Vrijdag10 mei 2024
8Vrijdag10 mei 2024

Meer informatie over de serie

Jeremy Clarkson is een presentator, een omroeper en een man die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars zijwaarts te glijden. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, hoewel hij helemaal niets van boeren weet.

TitelClarkson’s Farm
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality, Documentaire, Komedie
IMDb9 uit 36.000 stemmen
CastJeremy Clarkson, Kaleb Cooper, Charlie Ireland, Lisa Hogan, Gerald Cooper, Ellen Helliwell, Kevin Harrison, Georgia Craig

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.