‘Clarkson’s Farm’ seizoen 2 is nu te zien op Amazon Prime Video

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar vandaag is het zover: het tweede seizoen van Clarkson’s Farm is in première gegaan op Amazon Prime Video. In juni 2021 was de serie waarin Jeremy Clarkson zijn eigen boerderij koopt en beheert voor het eerst te zien en al vrij snel werd een verlenging aangekondigd. Na jaren wachten is het nu eindelijk tijd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘Clarkson’s Farm’ kwam op 10 februari naar Prime Video

We keken met zijn allen reikhalzend uit naar het tweede seizoen van Clarkson’s Farm. Toen de serie in 2021 voor het eerst op Prime Video verscheen, viel deze direct goed in de smaak bij kijkers. Zij smulden van de avonturen van Jeremy Clarkson, die een boerderij van 1.000 hectare op het Engelse platteland kocht en zich daarbij niet liet tegenhouden door zijn totale gebrek aan agrarische kennis, en beloonden dit met een gemiddelde score van een dikke 9 op IMDb en 97% op Rotten Tomatoes.

Razendsnel werd dan ook een tweede seizoen aangekondigd, maar aangezien er eerst een jaar gefilmd moest worden duurde het even voordat we hier naar konden kijken. Vanaf vandaag, vrijdag 10 februari, is het zover.

Clarkson's Farm Series 2 | Official Trailer | Prime Video

Ook een derde seizoen van ‘Clarkson’s Farm’ is al aangekondigd

In oktober werd ook een derde seizoen aangekondigd. Leuk! Destijds werd bekendgemaakt dat Prime Video nieuwe afleveringen besteld had én dat het filmen al begonnen was. Omdat ook dit weer een jaar gaat duren en het editen ook wel even in beslag neemt, moeten we na het tweede seizoen nog een tijd wachten voordat we kunnen terugkeren naar de Diddly Squat Farm.

Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als een exacte releasedatum van seizoen 3 bekendgemaakt wordt. Door recente uitspraken van Jeremy Clarkson omtrent Meghan Markle is het derde seizoen wel het laatste.

Meer informatie over de film

Jeremy Clarkson is een presentator, een omroeper en een man die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars zijwaarts te glijden. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, hoewel hij helemaal niets van boeren weet.

TitelClarkson’s Farm
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality, Documentaire, Komedie
IMDb9 uit 36.000 stemmen
CastJeremy Clarkson, Kaleb Cooper, Charlie Ireland, Lisa Hogan, Gerald Cooper, Ellen Helliwell, Kevin Harrison, Georgia Craig

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.