Waar kan ik de film City of Lies (2018) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film City of Lies online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je City of Lies online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film uit 2018 is te zien op de streamingdienst. Bekijk direct City of Lies bij Pathé Thuis.

✅ Ziggo on Demand: Ook bij Ziggo’s on demand-service is de film te huur of te koop. Bekijk direct City of Lies bij Ziggo On Demand.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

💿 Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of HBO Max.

Verhaal van City of Lies (2018)

Detective Poole probeert al jaren de moord op rapper ‘The Notorious B.I.G.’ op te lossen, maar na twee decennia is de zaak nog altijd open. Een verslaggever die wanhopig zijn reputatie wil redden, is vastbesloten om uit te vinden waarom.

CITY OF LIES Official Trailer (NEW 2021) Johnny Depp, Forest Whitaker

Streaming informatie over de film

Titel: City of Lies
Jaar: 2018
Soort: Film
Categorie: Biografie, Misdaad, Drama
Duur: 1 uur en 52 minuten
Opbrengst: $2,534,122
Cast: Johnny Depp, Forest Whitaker, Toby Huss, Dayton Callie, Neil Brown Jr.
IMDb: 6.5 uit 7.900 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.