CineMember | Overzicht van de ‘quality film’ streamingdienst

Streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond de laatste tijd. Niet alleen de bekende film- en seriestreamplatforms als Disney+, Videoland, Amazon Prime Video en natuurlijk Netflix zijn momenteel nog aanwezig in de markt, maar voor elke liefhebber is er inmiddels wel iets. Sinds 2018 bestaat er ook een platform voor de liefhebber van kwaliteitsfilms. Maak kennis met een overzicht van streamingdienst CineMember.

Aanbod van films op CineMember

In het meer dan 1.000 titels tellende aanbod van de streaming service vind je veel films die door jaren heen grote filmprijzen hebben gewonnen. Je kunt dus veel films verwachten die in de Nederlandse en Belgische bioscopen en filmhuizen hebben gedraaid. Voor haar aanbod werkt CineMember samen met onder andere Cinéart, Cinemien, Lumière, Paradiso, September Film en nog veel meer filmdistributeurs. Wekelijks worden er minimaal twee nieuwe titels toegevoegd. Vaak zijn dit er meer!

Wat kost CineMember?

CineMember is aan te schaffen voor een prijs van €7,95 per maand en ook onder andere door een (half)jaarabonnement af te sluiten. Je kan hiermee op 4 schermen tegelijk kijken. Daarmee zijn de kosten van de streaming service vergelijkbaar met de andere streamingdiensten.

Overzicht van de streamingdienst

Ben je een liefhebber van kwaliteitsfilms die veel beroemde prijzen hebben gewonnen? Dan is CineMember absoluut een optie voor jou. Je kan de films kijken op je smartphone, tablet, computer óf je televisie d.m.v. Chromecast of Apple TV. Heb je een recente Smart TV van Philips, Samsung of LG? Dan kun je ook gebruikmaken van de CineMember Smart TV-app. Ben je onderweg en door je bundel heen? Maak dan gebruik van de download to go-functie in de mobiele app. Wil je een maand pauzeren? Zet je abonnement eenvoudig stop en activeer hem weer wanneer je wilt.