CineMember | Overzicht van de ‘quality film’ streamingdienst

Streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond de laatste tijd. Niet alleen de bekende film- en seriestreamplatforms als Videoland, Amazon Prime Video en natuurlijk Netflix zijn momenteel nog aanwezig in de markt, maar voor elke liefhebber is er inmiddels wel iets. Sinds kort bestaat er ook een platform voor de liefhebber van de door de streamingdienst benoemde quality film. Maak kennis met een overzicht van streamingdienst CineMember (zie ook de officiële website)!

We geven als winactie 2x een gratis maandabonnement weg voor CineMember om onbeperkt films te kijken! De winnaars worden in het weekend van 18-19 mei 2019 bekendgemaakt. Op hoe meer manieren je meedoet, hoe meer kans je maakt. Je maakt kans op de volgende manieren:

  • Like de Streamwijzer Facebook pagina en tag in de Facebook CineMember post degene met wie jij graag een maand gratis CineMember films kijkt
  • Volg de Streamwijzer Instagram pagina en tag in de Instagram CineMember post degene met wie jij graag een maand gratis Cinemember films kijkt
  • Volg de Streamwijzer Twitter pagina en reageer op de Twitter CineMember post door degene te taggen met wie jij graag een maand gratis CineMember films kijkt
  • Schrijf je in voor de Streamwijzer nieuwsbrief (rechts als je Streamwijzer op je computer/tablet opent of onderaan als je op je mobiel kijkt)

Aanbod CineMember

Het Nederlands Filmfonds heeft de opzet van CineMember gesteund om de streamingdienst een collectie te laten bieden van een enorme hoeveelheid quality films. Zo zie je in het meer dan 500 titels tellende aanbod van de streaming service veel films verschijnen die grote filmprijzen hebben gewonnen door de jaren heen. Je kunt dus veel films verwachten die in de Nederlandse en Belgische bioscopen en filmhuizen hebben gedraaid. CineMember werkt samen met onder andere Cinéart, Cinemien, Lumière, Paradiso, September Film en nog veel meer filmdistributeurs.

Kosten CineMember

CineMember is aan te schaffen voor een prijs van €9.99 per maand. Daarmee zijn de kosten van de streaming service vergelijkbaar met de andere streamingdiensten. Zo zie je in de Streamwijzer Test wat de verschillende filmplatforms van elkaar onderscheidt.

CineMember, een overzicht van de streamingdienst

Ben je een liefhebber van quality films die veel beroemde prijzen hebben gewonnen? Dan is CineMember absoluut een optie voor jou. Doe vooral mee met de winactie op onze social media om kans te maken op één van de gratis maandabonnementen!