Amazon vertelt het verhaal van Assepoester in de muzikale film ‘Cinderella’ (vanaf 3 september te zien op Prime Video)

Ben jij ook gek op muzikale films en kun je genieten van de meest fantastische sprookjes? Dan kun je alvast gaan aftellen naar de release van een gloednieuwe film op Amazon Prime Video. De streamingdienst krijgt namelijk een gloednieuwe Original-film in het aanbod, waarin het verhaal van Assepoester wordt verteld. De film Cinderella is vanaf 3 september 2021 te zien op Amazon’s streamingdienst Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Amazon Original-film ‘Cinderella’ komt naar Prime Video op 3 september 2021

De allereerste nieuwe titel in het aanbod van Amazon Prime Video in september 2021 is bekendgemaakt. Amazon Studios, het productiebedrijf van Originals achter de streaminggigant Prime Video, heeft namelijk de laatste tijd gewerkt aan een muzikale vertelling van het aloude verhaal over Assepoester (in het Engels bekend als Cinderella). Hieronder kun je de trailer bekijken en vind je waar het verhaal van de film over gaat.

Trailer van Cinderella is nu gelanceerd door Amazon Prime Video

Verhaal en details van de film

Cinderella is een moderne musical met een gewaagde interpretatie van het verhaal waarmee je bent opgegroeid. De ambitieuze heldin (Camilla Cabello) heeft grote dromen en met de hulp van haar Fab G, zet ze door om ze waar te maken. Cinderella heeft een all-star cast met onder andere Idina Menzel, Minnie Driver, James Corden, Nicholas Galitzine, Billy Porter en Pierce Brosnan.

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Komedie, Familie, Fantasy
Datum: 3 september 2021 om 09:00 uur
Duur: 1 uur en 53 minuten
Regisseur: Kay Cannon
Schrijver: Kay Cannon
Cast: Camilla Cabello, Idina Menzel, Minnie Driver, James Corden, Nicholas Galitzine, Billy Porter, Pierce Brosnan
Kijken: Bekijk op Amazon Prime Video