Wanneer komt The Christmas Chronicles 3 op Netflix?

In 2018 verscheen de eerste film uit de kerstreeks The Christmas Chronicles op Netflix Nederland en deze titel werd met veel enthousiasme onthaald. Nadat eind 2020 de tweede film verscheen is nu de vraag van mening fan: komt The Christmas Chronicles 3 op Netflix? In dit artikel laten we weten wat er op dit moment bekend is en wat we van de duur van de feestelijke filmreeks kunnen verwachten.

→ TIP: alles voor Kerst vind je hier 🎅🎄

The Christmas Chronicles 3 op Netflix Nederland

Heb je genoten van de eerste twee films van The Christmas Chronicles met Kurt Russell en zijn vrouw Goldie Hawn en kun jij niet wachten tot er een derde verschijnt? Dan laten we je hieronder in antwoord op een aantal van de meest gestelde vragen weten wat er tot nu toe bekend is over de productie van The Christmas Chronicles 3.

Verhaal van The Christmas Chronicles

In de eerste film laten een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman crashen. Daarna halen ze een nacht door om kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat.

In de tweede film is Kate inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen.

Trailer

Bekijk nu de trailer van de originele film The Christmas Chronicles (2018) en vervolgfilm The Christmas Chronicles 2 (2020), beiden Original titels die exclusief op Netflix te zien zijn.


Details van de films

Titel: The Christmas Chronicles 1 & 2
Soort: Film
Jaar: 2018 & 2020
Categorie: Avontuur, Komedie, Familie
Regisseur: Chris Columbus
Schrijvers: Chris Columbus, Matt Lieberman
Cast: Judah Lewis, Kurt Russell, Goldie Hawn
IMDb: Bekijk direct via IMDb

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.