Chris is Prince Charming in het tweede seizoen van de Videoland-serie

We hebben er een jaartje op moeten wachten, maar na het succes van De Bachelorette en De Bachelor is ook met zekerheid te zeggen dat Prince Charming een tweede seizoen zal krijgen van Videoland. De streamingdienst heeft nu ook laten weten om welke vrijgezelle man gestreden zal worden: Chris!

Chris is de tweede ‘Prince Charming’ van Videoland

De 28-jarige Chris staat centraal in het tweede seizoen van de romantische datingshow. Hij komt uit een klein dorpje in Limburg, heeft lang in Utrecht gewoond en woont sinds kort in Amsterdam. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag. In zijn vrije tijd loopt hij veel hard, met als doel om één keer per jaar een marathon te lopen. Hardlopen is voor hem dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Hetzelfde heeft hij op werk- en relatiegebied: hij is altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken en niet op te geven.

Vrijgezelle Chris zoekt zijn soulmate

Chris: “Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn! Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Verhaal en details van Prince Charming seizoen 2 op Videoland

Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een ware prins op het witte paard tijdens de nieuwe datingshow Prince Charming. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince Charming om zijn droomman te vinden?

Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Romantiek, Reality
Kijken: Bekijk direct op Videoland