Goed nieuws! De productie van het derde en vierde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina is tegelijkertijd van start gegaan. Inmiddels heeft Netflix ook de eerste beelden van het vierde en laatste seizoen gedeeld en weten we dat het rond eind 2020 zal worden gepubliceerd. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 op Netflix?

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van The Chilling Adventures of Sabrina over?

Sabrina haar zestiende verjaardag nadert. Deze half-heks half-mensachtige tiener kijkt al haar hele leven uit naar dat moment. Maar dan komt er iets vreemds op haar pad, dat haar moet doen beslissen tussen een leven in het licht of het leven in de duisternis. Sabrina moet kiezen tussen de hekswereld van haar familie en de menselijke wereld van haar vrienden. Ondertussen gaat zij de strijd aan met het kwaad dat haar vrienden en haar familie in gevaar brengt.

Titel: Chilling Adventures of Sabrina
Soort: Serie
Jaar: 2018
IMDb: 7.6 uit 66,809 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Makers: Roberto Aguirre-Sacasa
Cast: Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 op Netflix Nederland?

Het vierde seizoen van Sabrina’s eigen serie zal eind 2020 op Netflix Nederland verschijnen. Zodra we een specifieke datum hebben, zal het worden vermeld in de Streamwijzer Groep en via je mail.

→ Vergelijkbare series met Chilling Adventures of Sabrina vind je hier 🍿

Komt er een Chilling Adventures of Sabrina seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Het is helaas gedaan met de populaire serie en onze favoriete heks. Het vierde deel zal meteen het laatste van de serie zijn.

Welke teaser of trailer is er van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van het vierde seizoen, maar geniet hieronder vooral van de eerdere beelden om in de stemming te komen!

Chilling Adventures of Sabrina: Part 2 | Official Trailer [HD] | Netflix