Wanneer komt ‘Chicago Med’ seizoen 6 op Amazon Prime Video?

Na Chicago Fire was het in 2015 tijd voor de spin-off Chicago Med. Inmiddels zijn er op de Amerikaanse televisie al zeven seizoenen van de serie verschenen en wordt een achtste seizoen verwacht. Op Amazon Prime Video zijn er echter pas vijf seizoenen te zien. Daarom krijgen wij vaak de vraag: wanneer komt Chicago Med seizoen 6 op Amazon Prime Video? Wij laten in dit artikel weten wat er nu bekend is.

Wanneer komt Chicago Med seizoen 6 op Amazon Prime Video?

Hoewel er op de Amerikaanse zender NBC al acht seizoenen van Chicago Med zijn uitgezonden, vind je er maar vijf op streamingdienst Amazon Prime Video. Het is momenteel helaas nog niet bekend wanneer de overige drie seizoenen in Nederland via Prime Video te streamen zullen zijn. De serie is momenteel wel op dvd te bestellen.

→ De DVD’s van Chicago Med bestel je hier bij Bol.com of hier bij Amazon.nl 📀

Nu alvast online naar het nieuwste seizoen van ‘Chicago Med’ kijken vanuit Nederland

In Nederland heeft geen enkele streamingdienst dus (nog) de rechten van nieuwere seizoenen van de serie Chicago Med weten te bemachtigen. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar de nieuwste afleveringen van de serie kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de nieuwste afleveringen van Chicago Med kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Chicago Med bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Waar gaat het verhaal van Chicago Med over?

Producer en Emmy Award-winnaar Dick Wolf (bekend van Law & Order), presenteert Chicago Med – de nieuwste reeks in de Chicago-serie – een meeslepend inkijkje in de dagelijkse hectiek van het spiksplinternieuwe traumacentrum van de stad en de levens van de dappere artsen, verpleegkundigen en medewerkers die het centrum draaiende houden.

TitelChicago Med
Jaar2015-
SoortSerie
Duur8 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Drama
IMDb7,6 uit 25.000 stemmen
RegisseurDick Wolf, Matt Olmstead
CastNick Gehlfuss, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Brian Tee, Torrey DeVitto, Yaya DaCosta, Colin Donnell, Lorena Diaz

Komt er een Chicago Med seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws: er is al een zevende seizoen van Chicago Med en er komt zelfs een achtste seizoen aan! Het zevende seizoen werd van 22 september 2021 tot 25 mei 2022 uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC. Het achtste seizoen zal op 21 september 2022 in première gaan, maar verschijnt helaas dus nog niet op streamingdienst Amazon Prime Video.

Welke teaser of trailer is er van Chicago Med seizoen 6?

Er is nog geen trailer te zien van het zesde seizoen, maar je kunt de beelden van het vijfde seizoen wel alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.