Chicago Med seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Eerst bleek Chicago Fire een gigantisch succes te zijn, waarna Michael Brandt en Derek Haas besloten uit te breiden met Chicago P.D. en uiteindelijk ook Chicago Med. Inmiddels zijn we bij de laatstgenoemde serie al 8 seizoenen op weg, maar waren op Netflix enkel de eerste 4 delen te bekijken (en zijn ze inmiddels verwijderd). Bij Amazon’s streamingdienst Prime Video kun je wél hier naar de hitserie kijken. Wil je graag weten wanneer S5 online verschijnt? Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Chicago Med seizoen 5 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Chicago Med over?

In deze spin-off van ‘Chicago Fire’ en ‘Chicago P.D.’ worstelen artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center met drama en onheil op de spoedeisende hulp.

TitelChicago Med
Jaar2015-
SoortSerie
Duur8 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb7,6 uit 24.000 stemmen
RegisseurDick Wolf, Matt Olmstead
CastNick Gehlfuss, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Brian Tee, Torrey DeVitto, Yaya DaCosta, Colin Donnell, Lorena Diaz

Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix?

Op 25 september 2019 verscheen de eerste aflevering van seizoen 5 van Chicago Med al op de televisie, waarna de laatste aflevering op 15 april 2020 volgde. Nu, bijna 2 jaar later, zijn bij Amazon Prime Video momenteel hier seizoenen 1-5 te streamen.

In Nederland heeft Netflix niet de rechten van nieuwere seizoenen van de serie Chicago Med weten te bemachtigen. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar het vijfde seizoen van Chicago Med kijken op Amazon Prime Video, maar daarnaast tevens naar de nieuwste delen met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de nieuwste afleveringen van Chicago Med kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Chicago Med bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Komt er een Chicago Med seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker! Er is al een zesde seizoen van Chicago Med dat werd uitgezonden in de VS tussen 11 november 2020 en 26 mei 2021. In september 2021 gaat zelfs het zevende seizoen al van start.

Welke teaser of trailer is er al van Chicago Med seizoen 5?

Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen van Chicago Med.

CHICAGO MED | Official Trailer S5 | FOX

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie Chicago Med online kijken?

    Je kunt op het moment van schrijven enkel op Amazon Prime Video naar de serie Chicago Med kijken. De serie is dus niet te zien op Videoland, Disney+, HBO Max of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix in Nederland?

    Helaas is op dit moment nog niet bekend of, en zoja wanneer, het vijfde seizoen van Chicago Med op Netflix zal verschijnen. We houden je als eerste via je mail op de hoogte wanneer er een datum bekendgemaakt wordt.


Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.