Waar kun je ‘Chicago Justice’ online kijken in Nederland?

De Chicago-reeks is razend populair, maar niet alle titels zijn momenteel op streamingdiensten in Nederland te zien. Film- en serieliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze de serie Chicago Justice (2017) online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, HBO Max, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Chicago Justice’ (2017) online kijken?

Op dit moment is het niet mogelijk om op streamingdiensten in Nederland naar Chicago Justice te kijken, terwijl de andere series uit de reeks wél gestreamd kunnen worden. In de onderstaande tabel vind je alle kijkopties die momenteel beschikbaar zijn.

💿 Bol.com➡️ Ga direct naar Chicago Justice bij Bol.com. Bij de online winkel Bol.com is zowel de DVD-box als Blu-ray van deze serie te vinden.
💿 Amazon.nl➡️ Ga direct naar Chicago Justice bij Amazon.nl. Ook bij Amazon’s webwinkel kun je zowel de DVD-box als Blu-ray kopen.
🔜 SkyShowtimeBinnenkort wordt in Nederland de nieuwe streamingdienst SkyShowtime gelanceerd en naar verwachting zal de serie hier te zien zijn, omdat de uitzendrechten in handen zijn van NBCUniversal (een van de eigenaren van het bedrijf. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.
Amazon Prime VideoBij deze streamingdienst kun je hier naar Chicago Fire, hier naar Chicago Med en hier naar Chicago P.D. kijken, maar de vierde en laatste serie (Chicago Justice) is er momenteel niet te zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op HBO Max.
⛔️ NetflixHier kun je de serie momenteel niet kijken. Tot eind augustus 2022 was ook Chicago Med nog te zien bij Netflix, maar toen werd de serie helaas verwijderd uit het aanbod van de streaminggigant, samen met Chicago Fire.
⛔️ Pathé ThuisDeze streamingdienst heeft enkel films in haar aanbod, maar series zijn er niet te zien.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kun je naast sportuitzendingen genieten van een flinke selectie aan films en series, maar Chicago Justice zit daar niet bij.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Chicago Justice’ (2017)

Deze dramaserie uit de geliefde ‘Chicago’-reeks richt zich niet op politie-agenten, doktoren of brandweerlieden, maar dit keer volgen we de aanklagers en onderzoekers van het Openbaar Ministerie van Cook County. Natuurlijk tevens in de Chicago-regio.

Streaming informatie over de serie

TitelChicago Justice
SoortSerie
Jaar2017
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Misdaad
IMDb6,7 uit 4.200 stemmen
MakerDick Wolf
CastPhilip Winchester, Jon Seda, Joelle Carter, Monica Barbaro, Carl Weathers, Sal Velez Jr., Sophia Bush, Teal Wicks, Lizzy DeClement