Seizoen 8 van ‘Chicago Fire’ is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video

Ben jij van van de Chicago-seriereeks? Dan hebben we goed nieuws voor je, want naast de eerste zeven delen is vandaag ook seizoen 8 van de hitserie Chicago Fire toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘Chicago Fire’ seizoen 8 staat sinds woensdag 22 juni 2022 op Amazon Prime Video

We kregen begin deze maand al een eerste inkijkje in de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in juni, waardoor bekend was dat we onder andere konden gaan genieten van seizoen 3 van The Boys, seizoen 2 van Het Jachtseizoen, de animatiefilm The Addams Family 2 (2021) de dramaserie The Summer I Turned Pretty. Toch is dit overzicht elke maand slechts een tipje van de sluier, dus er blijven altijd verrassingen over voor abonnees.

Zo blijkt ook de lancering van het achtste seizoen van Chicago Fire een mooie verrassing te zijn, nadat we eerder deze maand al werden verblijd met S7 van Chicago P.D. en S5 van Chicago Med op de videodienst van Amazon. Hieronder bekijk je de trailer van seizoen 8, een set afleveringen die nog niet eerder te zien was op een streamingdienst in Nederland, maar wel al in september 2019 werd uitgezonden in de Verenigde Staten.

Andere streaming locaties van de serie in Nederland

Op het moment van schrijven is Prime Video nog de voornaamste streamingdienst voor de Chicago-seriereeksen in Nederland. Zo kun je er seizoen 1-7 van Chicago P.D. streamen en zijn daarnaast ook Chicago Med S1-5 en Chicago Fire S1-8 te zien. De laatstgenoemde twee titels zijn ook met hun eerste vier seizoenen bij Netflix te bewonderen.

Inmiddels tellen de drie dramatische actieseries echter al respectievelijk 10 (🧑‍🚒), 9 (👮) en 7 (🧑‍⚕️) seizoenen. Dat betekent dat van Chicago Fire nu S8-9 niet in Nederland te zien zijn, van Chicago P.D. S8-9 en van Chicago Med S6-7. Deze nieuwste twee delen van alle series worden naar verwachting in ieder geval, samen met de oudere seizoenen, gelanceerd op SkyShowtime. De series zijn namelijk in handen van NBCUniversal, wat valt onder Comcast Corporation (een van de twee eigenaren van de nieuwe streamingdienst). Niets is hierover echter nog officieel bevestigd. Ook is nog niet bekend of er, tot de lancering van SkyShowtime, een andere videodienst zal zijn die de uitzendrechten nog (tijdelijk) over mag nemen.

Chicago Fire (serie, 8 seizoenen) op Amazon Prime Video: verhaal en informatie

In het achtste seizoen van keren de dappere krachten van het Chicago Firehouse 51 weer terug. Er zijn dit seizoen weer nieuwe gevaren to overleven in 20 afleveringen van de vlammende serie.

TitelChicago Fire
SoortSerie
Jaar2012–
Duur10 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Drama
IMDb8,0 uit 56.000 stemmen
MakerMichael Brandt, Derek Haas
CastTaylor Kinney, David Eigenberg, Joe Minoso, Christian Stolte, Eamonn Walker, Randy Flagler, Jesse Spencer, Kara Killmer, Yuriy Sardarov
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video