Chicago Fire seizoen 5 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Een razend spannende dramaserie met heel veel actie. Dat is wat Chicago Fire is en daarmee is het ook een razend populair programma. Met inmiddels al 11 seizoenen in de maak, is de vraag waarom we in Nederland slechts deel 1 tot en met 4 kunnen bekijken. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Chicago Fire seizoen 5 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Chicago Fire over?

De druk om op zo’n hoog niveau te presteren, eist een persoonlijke tol, waardoor teamleden van de vrachtwagen en de speciaal getrainde reddingsbrigade soms met elkaar in conflict komen. Ondanks alle meningsverschillen is dit een uitgebreide familie, en als het erop aankomt, kent niemand binnen Firehouse 51 een andere optie dan alles voor elkaar op het spel te zetten.

Titel: Chicago Fire
Jaar: 2012
Soort: Serie
Categorie: Actie, Drama
Duur: 11 seizoenen
Makers: Michael Brandt, Derek Haas
Cast: Jesse Spencer, Taylor Kinney, David Eigenberg, Joe Minoso, Christian Stolte
IMDb: 8.0 uit 42.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt Chicago Fire seizoen 5 op Amazon Prime Video?

Op 27 september 2012 verscheen de eerste aflevering van seizoen 5 van Chicago Fire al op de televisie, waarna de laatste aflevering op 22 mei 2013 volgde. Nu, bijna 10 jaar later, zijn echter nog enkel de eerste vier seizoenen via Amazon Prime Video te bekijken.

In Nederland heeft nog geen enkele streamingdienst de rechten van nieuwere seizoenen van de serie Chicago Fire weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Nederlandse aanbod van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar het vijfde seizoen van Chicago Fire kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het vijfde seizoen van Chicago Fire kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Chicago Fire bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

→ Vergelijkbare series met Chicago Fire vind je hier 🍿

Komt er een Chicago Fire seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker! Er is al een zesde seizoen van Chicago Fire. In februari 2020 werden zelfs seizoen 9, 10 en 11 besteld door NBC. Inmiddels is ook seizoen 9 al op de bovenstaand beschreven manier te bekijken en zijn seizoen 10 & 11 nog in de maak.

Welke teaser of trailer is er al van Chicago Fire seizoen 5?

Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen van Chicago Fire.


Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.