Chicago Fire & Chicago P.D. zijn nu allebei weer te zien op Amazon Prime Video

Gelukkig, goed nieuws voor liefhebbers van Chicago Fire en Chicago P.D. die abonnee zijn bij Amazon Prime Video! In het verdwijnsein van Prime Video in januari 2021 werden plotseling beide series verwijderd uit het aanbod van de streamingdienst op de 14e van de maand, maar nu (3 maanden later) zijn seizoen 1-4 van allebei de Chicago-series weer opnieuw toegevoegd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Chicago Fire (serie, 4 seizoenen) op Amazon Prime Video in Nederland

De razend populaire serie Chicago Fire loopt al sinds 2012 en telt inmiddels 9 seizoenen. Uit 40.000 stemmen op IMDb weet de serie een 7.9 uit 10 te halen, wat als een uitstekende score mag worden gezien. Eerder waren op Amazon Prime Video de eerste 4 seizoenen van de serie te zien en nu is dat opnieuw het geval. Of en wanneer er extra seizoenen op de streamingdienst zullen verschijnen, is momenteel niet bekend.

Verhaal

De druk om op zo’n hoog niveau te presteren, eist een persoonlijke tol, waardoor teamleden van de vrachtwagen en de speciaal getrainde reddingsbrigade soms met elkaar in conflict komen. Ondanks alle meningsverschillen is dit een uitgebreide familie, en als het erop aankomt, kent niemand binnen Firehouse 51 een andere optie dan alles voor elkaar op het spel te zetten.

Trailer

Chicago P.D. (serie, 4 seizoenen) op Amazon Prime Video in Nederland

Chicago P.D. is gemaakt door het team achter Chicago Fire en werd twee jaar later, in 2014, gelanceerd. Inmiddels telt ook deze serie al 8 seizoenen en krijgt het zelfs een betere beoordeling op IMDb: een 8.1 uit 27.000 stemmen. Opnieuw staan de eerste 4 seizoenen van de politieserie online en momenteel is nog niet bekend of dit in de toekomst meer zal worden bij Amazon Prime Video of een andere streamingdienst.

Verhaal

Producer en Emmy-winnaar Dick Wolf en het team achter Chicago Fire presenteren Chicago PD, een bloedstollende nieuwe politieserie over de mannen en vrouwen van District 21 van het Chicago Police Department, die hun leven in de waagschaal stellen om de orde en veiligheid in de gemeenschap te waarborgen.

Trailer