Romantische dramaserie ‘Chesapeake Shores’ wordt verlengd met zesde en laatste seizoen

Chesapeake Shores, het populaire familiedrama bomvol romantiek van de Amerikaanse televisiezender Hallmark Channel, wordt met een zesde en tevens laatste seizoen verlengd. Bitterzoet nieuws dus voor fans van de serie die is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sherryl Woods en in 2016 in première ging. De eerste vijf seizoenen van Chesapeake Shores zijn momenteel enkel te zien bij Netflix in Nederland.

Seizoen 6s van Chesapeake Shores gaat aankomende zomer van start

De Amerikaanse zender Hallmark Channel heeft seizoen 6 van de populaire serie Chesapeake Shores officieel aangekondigd. Het zesde seizoen zal tevens het laatste deel van de door fans geliefde serie worden. Chesapeake Shores scoort een cijfer van 7,6/10 op IMDb en is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de schrijfster Sherryl Woods. Ook het laatste seizoen zal hierop gebaseerd worden. Seizoen 6 zal bestaan uit 10 afleveringen en deze zomer al in Amerika in première gaan.

Wanneer zullen de nieuwe afleveringen op Netflix in Nederland verschijnen?

De eerste vijf seizoenen van deze romantische dramaserie nu te zien op Netflix. Het vijfde seizoen verscheen eerder al in augustus van 2021. Een releasedatum van het zesde seizoen op Netflix is echter nog onbekend. Zodra wij hier meer informatie over kunnen delen, houden we jullie uiteraard via je mail en middels onze site en social media kanalen op de hoogte.

Overigens verscheen seizoen 5 vlak na de Amerikaanse release ook in Nederland, dus de zomer van 2022 zou ook voor hier een realistische inschatting zijn. Momenteel is hier echter nog niets officieel over naar buiten gebracht door de streamingdienst.

Chesapeake Shores: verhaal, informatie en trailer

De machtige carrièrevrouw Abby O’Brien is van haar geboorteplaats Chesapeake Shores naar de grote stad New York gekomen. Wanneer de gescheiden moeder van een tweeling een reis naar huis maakt, wordt ze geconfronteerd met mensen uit haar verleden. Waaronder haar middelbare schoolliefde Trace, de compromisloze vader Mick en de gewaardeerde grootmoeder Nell. Het is deze blik op haar verleden, gecombineerd met het besef dat haar carrière haar vermogen om een ​​hands-on moeder voor haar dochters te zijn, beperkt. Dit doet Abby ertoe kiezen om definitief terug te keren naar Chesapeake Shores.

TitelChesapeake Shores
Jaar2016-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Familie
MakersJohn Tinker en Nancy Silvers
CastJesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny, Andrew Francis, Diane Ladd, Treat Williams, Robert Buckley
Chesapeake Shores - Starring Jesse Metcalfe & Meghan Ory - Coming Soon!
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.