Wow, wat een verrassing! Eerder werd bekendgemaakt dat de populaire Hallmark Series genaamd Chesapeake Shores zou eindigen na 4 prachtige seizoenen. Fans waren erg teleurgesteld, maar krijgen nu goed nieuws. De cast keert terug voor een vijfde deel van de romantische hitserie! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release date van Chesapeake Shores S5 op Netflix?

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Chesapeake Shores over?

Een jonge vrouw keert terug naar haar geboortestad om de falende herberg van haar zus te helpen redden, waar ze vecht met herinneringen en gezichten uit haar verleden. Abby O’Brien Winters keert terug naar Chesapeake Shores wanneer ze een paniekerig telefoontje krijgt van haar jongere zus Jess, die de charmante herberg op Eagle Point heeft gerenoveerd.

Titel: Chesapeake Shores
Soort: Serie
Jaar: 2016
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Drama, Familie
Makers: Nancey Silvers, John Tinker
Cast: Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven
IMDb: 7.6 uit 3,847 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix Nederland?

In de zomer van 2021 zal het vijfde seizoen uitkomen in de Verenigde Staten, maar helaas is het nog niet officieel bekend wanneer het vijfde deel van Chesapeake Shores op Netflix Nederland zal verschijnen. Naar verwachting zal de datum later in het jaar 2021 liggen. Je hoort het meteen in de Streamwijzer Groep of via je mail zodra we meer weten

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Chesapeake Shores vind je hier 🍿

Kom er een Chesapeake Shores seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de serie eerder door producent Hallmark gecanceld was, lijkt het er niet op dat er een seizoen 6 van Chesapeake Shores zal volgen. Mocht dat toch wel zo zijn, dan hoor je dat natuurlijk direct op de website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Chesapeake Shores seizoen 5?

Er is helaas nog geen trailer van seizoen 5 van Chesapeake Shores, maar wel van seizoen 4 om alvast in de stemming te komen.

Preview - Season 4 Chesapeake Shores - Hallmark Channel