Komt Chernobyl (Tsjernobyl) op Netflix Nederland?

Het lijkt erop dat HBO niet bang hoeft te zijn voor weinig vernieuwing tegen het einde van successerie Game of Thrones. Met het begin van Chernobyl (2019), ook bekend als Tsjernobyl, lijkt een nieuwe hitserie te zijn gestart, die direct op IMDb wordt beoordeeld met een 9.7 uit 10! Chernobyl seizoen 1 kijk je Nederlands ondertiteld op Ziggo GO Movies & Series en is begonnen in mei 2019. De serie is helaas niet te zien op NetflixVideoland of Amazon Prime Nederland. Dat zal ook niet gebeuren, want HBO blijft de komende maanden exclusief series via Ziggo uitzenden. Heb je geen Ziggo GO en wil je wel Chernobyl zien? We laten het weten wanneer het hier te vinden is.

Chernobyl verhaal

26 april, 1986, USSR. Na een ontploffing in de kernenergiecentrale van Chernobyl (Tsjernobyl) doen medewerkers er alles aan om de schade te beoordelen. Als aan de controlekamer wordt gemeld dat de kern van de reactor “weg” is, stuurt hoofdingenieur Anatoly Dyatlov zijn mannen naar de kern om dit te onderzoeken. Ondertussen wordt Vasily, een brandweerman, opgeroepen om de brand te blussen, waarbij hij zijn vrouw Lyudmilla moet achterlaten.

Chernobyl (2019) wordt op IMDb beoordeeld met een 9.7 uit 10! Heb je geen Ziggo Movies & Series XL en wil je wel Chernobyl zien? We laten het weten wanneer het hier te vinden is.

Chernobyl (2019) | Official Trailer | HBO
  1. Komt Chernobyl (Tsjernobyl) op Netflix Nederland?

    Chernobyl seizoen 1 kijk je Nederlands ondertiteld op Ziggo GO Movies & Series en is begonnen in mei 2019. De serie is helaas niet te zien op Netflix, Videoland of Amazon Prime Nederland.