Chelsea – Middlesbrough: live kijken op tv en online | 23 januari 2024 | League Cup

Yes, het is weer tijd voor Engels bekervoetbal! En dit keer staat er een knaller van een match op het programma in de return van de halve finale van de EFL Cup, ook bekend als de League Cup of Carabao Cup. Benieuwd wanneer en waar je Chelsea – Middlesbrough kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op dinsdag 23 januari 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg: Stamford Bridge. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Chelsea vs. Middlesbrough online kijken: live stream op dinsdag 23 januari 2024 om 21:00 uur

Het is inmiddels alweer tijd voor de tweede match uit de halve finales van de Engelse League Cup van 2024. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Londen en de tegenstanders uit Middlesbrough wordt dinsdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Middlesbrough – Chelsea bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse EFL Cup in Nederland uitgezonden.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoStreamingdienst Amazon Prime Video biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ VideolandSportuitzendingen als deze worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Chelsea en Middlesbrough tijdens deze wedstrijd in de League Cup

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze tweede halve finale in de Carabao Cup. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Chelsea vs. Middlesbrough staat dinsdag om 21:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Chelsea: nog niet bekend

🔴 Opstelling Middlesbrough: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd van Chelsea – Middlesbrough

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Chelsea – Middlesbrough terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Chelsea Middlesbrough League Cup 23 januari 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Carabao Cup in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De Carabao Cup is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.