Chelsea – Manchester United: live kijken op tv en online | 4 april 2024 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 31 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Chelsea – Manchester United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op donderdag 4 april 2024 om 21:15 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in London: Stamford Bridge. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Chelsea vs. Manchester United

De wedstrijd van Chelsea tegen Manchester United wordt altijd gekenmerkt wordt door de hoge verwachtingen en de rijke geschiedenis van de twee clubs. Ditmaal is de ontmoeting extra geladen, gezien de positie van beide teams op de ranglijst. Chelsea, die momenteel verrassend laag staat op de twaalfde plek, zal vastberaden zijn om hun seizoen een positieve wending te geven, terwijl Manchester United, die op de zesde plek staat, strijdt voor een plaats in de top vier en daarmee kwalificatie voor de Champions League.

De vorm van Manchester United is wisselvallig geweest met een mix van overwinningen en nederlagen in hun laatste vijf wedstrijden, en zij zullen hopen om stabiliteit te vinden tegen een Chelsea-team dat worstelt om consistentie te tonen. Met het talent in beide selecties, kunnen individuele genialiteit en tactische scherpzinnigheid de doorslag geven. Voor Chelsea zal het zaak zijn om de defensieve zwaktes, die hen dit seizoen parten hebben gespeeld, te versterken en te zoeken naar creativiteit in de aanval, vooral nu ze tegen een team spelen dat bekend staat om zijn solide organisatie.

Voor United draait het om het benutten van hun snelheid in de omschakeling en de individuele kwaliteiten van hun voorhoede om door de verdediging van Chelsea te breken. Het zal interessant zijn om te zien hoe beide managers, die bekend staan om hun tactische flexibiliteit, hun teams zullen opstellen in deze titanenstrijd.

Naast de sportieve rivaliteit is deze wedstrijd ook van groot belang voor de rangschikking en kan deze het verschil maken in wie Europees voetbal zal spelen volgend seizoen. Voor Chelsea is dit een kans om de twijfels weg te nemen en aan te tonen dat ze nog steeds kunnen concurreren met de top van het Engelse voetbal. Voor United is het een mogelijkheid om te laten zien dat ze op de goede weg zijn terug naar de top, waar velen vinden dat ze thuishoren. Met beide teams die gebrand zijn op succes, belooft deze wedstrijd een spannend schouwspel te worden.

Deze wedstrijd online kijken: live stream op donderdag 4 april 2024 om 21:15 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 31 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit London en de tegenstanders uit Manchester wordt donderdag om 21:15 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten van deze competitie uit Engeland per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Chelsea – Manchester United bij Viaplay. Alleen hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League in Nederland uitgezonden.
🔀 CANAL+Bij de nieuwe streamingdienst CANAL+ kun je momenteel gratis ESPN kijken binnen het pakket met tv-zenders. Daardoor stream je er voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer. Deze competitie uit Engeland is echter niet in het aanbod opgenomen. Wel kun je de streamingdienst nu 7 dagen gratis uitproberen. 👉 Ga meteen naar voetbal op CANAL+.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit streamplatform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoDe streamingdienst van Amazon, beter bekend als Prime Video, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Chelsea en Manchester United tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Chelsea vs. Manchester United staat donderdag om 21:15 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Chelsea: nog niet bekend

🟢 Opstelling Manchester United: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Chelsea vs. Manchester United

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Chelsea – Manchester United terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform kan met elke match tot 48 uur terugkijken. Dit geldt ook onder andere voor de Premier League en Bundesliga.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Chelsea Manchester United Premier League 4 april 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubGespeeldPuntenVorm
1 🏆Liverpool2967✅ ➖ ✅ ✅ ✅
2 🏁Arsenal2965➖ ✅ ✅ ✅ ✅
3 🏁Manchester City2964➖ ➖ ✅ ✅ ✅
4 🏁Aston Villa3059✅ ➖ ❌ ✅ ✅
5 🏳️Tottenham Hotspur2956✅ ❌ ✅ ✅ ❌
6Manchester United2948➖ ✅ ❌ ❌ ✅
7West Ham United3044❌ ➖ ➖ ✅ ✅
8Newcastle United2943✅ ❌ ✅ ❌ ➖
9Brighton & Hove Albion2942❌ ✅ ❌ ➖ ✅
10Wolverhampton2941❌ ✅ ❌ ✅ ✅
11Chelsea2840➖ ✅ ➖ ➖ ✅
12Fulham3039➖ ✅ ❌ ✅ ✅
13Bournemouth2938✅ ✅ ➖ ✅ ❌
14Crystal Palace2930➖ ➖ ❌ ✅ ➖
15Brentford3027➖ ❌ ❌ ➖ ❌
16Everton2925❌ ❌ ❌ ➖ ➖
17Nottingham Forest3022➖ ➖ ❌ ❌ ❌
18 🚩Luton3022❌ ➖ ❌ ➖ ❌
19 🚩Burnley3018➖ ✅ ➖ ❌ ❌
20 🚩Sheffield United2915➖ ➖ ❌ ❌ ✅