Chelsea – Liverpool: live kijken op tv en online | 13 augustus 2023 | Premier League

De hoogste voetbalcompetitie van Engeland—de Premier League—is dit weekend eindelijk weer van start gegaan en er staat direct een knaller van een wedstrijd op het programma voor vandaag. Benieuwd wanneer en waar je Chelsea – Liverpool kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 13 augustus 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in London: Stamford Bridge. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Chelsea FC – Liverpool FC online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 13 augustus 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor de allereerste speelronde van de Engelse Premier League in seizoen 2023/24. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit London en de tegenstanders uit Liverpool wordt zondag om 17:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Chelsea – Liverpool bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement, maar kun je ook nog eens 3 maanden met 37% korting kijken.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
Time For Chelsea To SHOCK Everyone With NEW LOOK Pochettino Team! | Chelsea vs Liverpool Preview

Opstellingen van Chelsea en Liverpool tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Chelsea vs. Liverpool staat zondag om 17:30 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Chelsea: nog niet bekend

🟢 Opstelling Liverpool: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Chelsea vs. Liverpool

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor ChelseaLiverpool terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Chelsea Liverpool Premier League zondag 13 augustus 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏆Manchester City186✅ ✅ ✅ ✅ ✅
2 🏁Liverpool166✅ ✅ ✅ ✅ ✅
3 🏁Brighton & Hove Albion156✅ ✅ ✅ ❌ ✅
4 🏁Tottenham Hotspur146➖ ✅ ✅ ✅ ✅
5 🏳️Arsenal146➖ ✅ ✅ ➖ ✅
6 🏳️Aston Villa126✅ ✅ ❌ ✅ ✅
7 🏴West Ham United106❌ ❌ ✅ ✅ ✅
8Newcastle United96✅ ✅ ❌ ❌ ❌
9Manchester United96✅ ❌ ❌ ✅ ❌
10Crystal Palace86➖ ❌ ✅ ➖ ❌
11Fulham86➖ ✅ ❌ ➖ ❌
12Nottingham Forest76❌ ➖ ✅ ❌ ✅
13Brentford66❌ ❌ ➖ ➖ ✅
14Chelsea56❌ ➖ ❌ ✅ ❌
15Everton46✅ ❌ ➖ ❌ ❌
16Wolverhampton46➖ ❌ ❌ ✅ ❌
17Bournemouth36❌ ➖ ➖ ❌ ❌
18 🚩Luton15➖ ❌ ❌ ❌ ❌
19 🚩Burnley15❌ ➖ ❌ ❌ ❌
20 🚩Sheffield United16❌ ❌ ➖ ❌ ❌

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.