Chelsea – Liverpool: live kijken op tv en online | 4 april 2023 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 8 een paar maanden verlaat, maar inmiddels wel aangebroken. En er staat weer een hele mooie wedstrijd op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Chelsea – Liverpool kunt kijken? De partij wordt gespeeld op dinsdag 4 april 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Londen: Stamford Bridge. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Chelsea – Liverpool online kijken: live stream van de wedstrijd op dinsdag 4 april 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer voor de verlate wedstrijd uit speelronde 8 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Londen en de tegenstanders uit Liverpool wordt dinsdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland. Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Chelsea – Liverpool bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
Matchday Live: Chelsea vs Liverpool | Premier League build up from Stamford Bridge

Opstellingen van Chelsea en Liverpool tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Chelsea vs. Liverpool staat dinsdag om 21:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten rond 7-8 uur ‘s avonds te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Chelsea: nog niet bekend

🔴 Opstelling Liverpool: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Chelsea vs. Liverpool

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor ChelseaLiverpool terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Chelsea Liverpool Premier League’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏆Manchester City8938❌ ➖ ✅ ✅ ✅
2 🏁Arsenal8438✅ ❌ ❌ ✅ ✅
3 🏁Manchester United7538✅ ✅ ✅ ✅ ❌
4 🏁Newcastle United7138➖ ➖ ✅ ➖ ❌
5 🏳️Liverpool6738➖ ➖ ✅ ✅ ✅
6 🏳️Brighton & Hove Albion6238❌ ➖ ✅ ❌ ✅
7 🏴Aston Villa6138✅ ➖ ✅ ❌ ❌
8Tottenham Hotspur6038✅ ❌ ❌ ✅ ❌
9Brentford5938✅ ✅ ✅ ❌ ✅
10Fulham5238❌ ➖ ✅ ✅ ❌
11Crystal Palace4538➖ ➖ ✅ ❌ ✅
12Chelsea4438➖ ❌ ❌ ➖ ✅
13Wolverhampton Wanderers4138❌ ➖ ❌ ✅ ❌
14West Ham United4038❌ ✅ ❌ ✅ ❌
15AFC Bournemouth3938❌ ❌ ❌ ❌ ✅
16Nottingham Forest3838➖ ✅ ➖ ❌ ✅
17Everton3638✅ ➖ ➖ ❌ ✅
18 🚩Leicester City3438✅ ➖ ❌ ❌ ➖
19 🚩Leeds United3138❌ ❌ ➖ ❌ ❌
20 🚩Southampton2538➖ ❌ ❌ ❌ ❌

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


  • Hoe laat is de wedstrijd Chelsea – Liverpool vandaag (zaterdag 1 april 2023)?

    De aftrap van deze partij in de Premier League is in de avond om 21:00 uur in het stadion Stamford Bridge in London, Engeland.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd Chelsea vs. Liverpool vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden door de streamingdienst Viaplay. Hierdoor kun je zowel via je televisie als online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.