Waar kun je ‘Chateau Meiland VIPS’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op maandag 26 februari verscheen de eerste aflevering van Chateau Meiland VIPS. In het programma komen iedere week BN’ers logeren in Code Rosé. De familie Meiland zorgt ervoor dat zij helemaal in de watten worden gelegd en het hen aan niks ontbreekt. De eerste afleveringen zijn inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Chateau Meiland VIPS’ online kijken?

Chateau Meiland VIPS wordt sinds maandag 26 februari wekelijks uitgezonden op SBS6. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Chateau Meiland VIPS bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Chateau Meiland VIPS niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Chateau Meiland VIPS en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Chateau Meiland VIPS’

In het voorjaar van 2024 opent pension Code Rosé van de familie Meiland de deuren voor bijzondere gasten. In het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS logeren iedere aflevering twee bekende Nederlanders in het bekende pension om zich door de Meilandjes in de watten te laten leggen. Ondertussen vraagt de familie hen het hemd van het lijf.

Streaming informatie over de serie

TitelChateau Meiland VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorMaxime Meiland, Montana Meiland, Erica Meiland, Martien Meiland

Synopsis: Talpa Network

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.