Hoeveel afleveringen heeft het programma ‘Chateau Meiland VIPS’?

Wat goééééééd! Op maandag 26 februari verschijnt het gloednieuwe programma Chateau Meiland VIPS op tv en NLZIET. Code Rosé zal haar deuren openen voor een aantal bekende Nederlanders. Iedere aflevering zullen er twee BN’ers komen logeren. Maar hoeveel afleveringen heeft het programma Chateau Meiland VIPS eigenlijk?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Chateau Meiland VIPS’?

Na alle reguliere seizoenen van Chateau Meiland is het tijd om de rollen om te draaien. Zo volgen we in het nieuwe programma niet langer de familie, maar logeren er iedere week twee BN’ers. De eerste aflevering zal op maandag 26 februari om 20:25 uur op SBS6 te zien zijn. In totaal zal het programma acht weken lang op tv verschijnen. Dit betekent dat het seizoen in totaal 8 afleveringen zal tellen.

Uitzendschema van ‘Chateau Meiland VIPS’

De eerste aflevering verschijnt dus op 26 februari op tv. Hierna volgen er nog veel meer, want zoals eerder beschreven kun je in totaal acht weken klaar zitten voor de reeks. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze via NLZIET vrijwel direct na de uitzending op tv terug te kijken. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Chateau Meiland VIPS wordt uitgezonden. Iedere week zullen er twee nieuwe BN’ers in het pension komen logeren.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Maandag26 februari20:25 uur
2Maandag4 maart20:25 uur
3Maandag11 maart20:25 uur
4Maandag18 maart20:25 uur
5Maandag25 maart20:25 uur
6Maandag1 april20:25 uur
7Maandag8 april20:25 uur
8Maandag15 april20:25 uur

Meer informatie

In het voorjaar van 2024 opent pension Code Rosé van de familie Meiland de deuren voor bijzondere gasten. In het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS logeren iedere aflevering twee bekende Nederlanders in het bekende pension om zich door de Meilandjes in de watten te laten leggen. Ondertussen vraagt de familie hen het hemd van het lijf.

TitelChateau Meiland VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorMaxime Meiland, Montana Meiland, Erica Meiland, Martien Meiland

Synopsis: Talpa Network

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.