Wat goéd! Chateau Meiland VIPS verschijnt op deze datum op tv

Niet wijnen, wijnen, wijnen, maar klussen, klussen, klussen was het de afgelopen tijd voor de Meilandjes. In 2023 openden zij namelijk de deuren van hun pension Code Rosé. Na de reguliere seizoenen van Chateau Meiland, komt de familie met een gloednieuwe reeks op tv en NLZIET. In Chateau Meiland VIPS overnachten iedere week twee BN’ers in het pension. Goed nieuws, want het seizoen verschijnt razendsnel op tv. We vertellen je alles over de precieze datum en wat je van de nieuwe serie kunt verwachten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Code Rosé opent deuren voor BN’ers

We hebben al heel wat seizoenen lang kunnen genieten van de familie Meiland. Het begon allemaal in Frankrijk waar de Meilandjes druk bezig waren met de verbouwing van hun chateau. Ook de terugkeer naar Nederland werd op de voet gevolgd. Na alle verbouwingen en verhuizingen is het tijd om de rollen om te draaien.

In Chateau Meiland VIPS volgen we niet langer de familie, maar opent opent Code Rosé haar deuren voor een aantal bekende Nederlanders. Iedere aflevering zullen er twee BN’ers komen logeren. Uiteraard worden zij helemaal in de watten gelegd en zal het ze aan niks ontbreken. Maar daar blijft het niet bij, want de Meilandjes zullen de bekende gasten uiteraard het hemd van het lijf vragen.

Deze BN’ers doen mee aan ‘Chatea Meiland VIPS’

In het eerste seizoen van Chateau Meiland VIPS zullen Wolter Kroes, Patricia Paay, Debbie de Jong (B&B Vol Liefde), Patty Brard, Koen Pieter van Dijk (Koen Aandachtsjunk), John de Bever, Caroline van der Plas, Viktor Brand en Sylvia Geersen te zien zijn. Maar wie dacht te ontspannen heeft het goed mis. Op het programma staan namelijk allerlei activiteiten. Van winterbarbecueën tot aan schilderworkshops: de BN’ers zullen een onvergetelijke ervaring beleven.

Op deze datum verschijnt ‘Chateau Meiland VIPS’ op tv

Uiteraard ben je benieuwd wanneer je naar het nieuwe programma van de familie Meiland kunt kijken. Schrijf maandag 26 februari alvast in je agenda, want dan wordt de eerste aflevering om 20:25 uur op SBS6 uitgezonden. In totaal kunnen we acht weken lang genieten van alle hilarische taferelen. De laatste aflevering staat op maandag 15 april gepland. Hieronder is het voorlopige uitzendschema te vinden.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Maandag26 februari20:25 uur
2Maandag4 maart20:25 uur
3Maandag11 maart20:25 uur
4Maandag18 maart20:25 uur
5Maandag25 maart20:25 uur
6Maandag1 april20:25 uur
7Maandag8 april20:25 uur
8Maandag15 april20:25 uur

Meer informatie

In het voorjaar van 2024 opent pension Code Rosé van de familie Meiland de deuren voor bijzondere gasten. In het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS logeren iedere aflevering twee bekende Nederlanders in het bekende pension om zich door de Meilandjes in de watten te laten leggen. Ondertussen vraagt de familie hen het hemd van het lijf.

TitelChateau Meiland VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorMaxime Meiland, Montana Meiland, Erica Meiland, Martien Meiland

Synopsis: Talpa Network

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.