Deze BN’ers komen logeren in ‘Chateau Meiland VIPS’

Wat goééééééd! Op maandag 26 februari 2024 verschijnt Chateau Meiland VIPS op tv. In het gloednieuwe programma opent Code Rosé haar deuren voor een aantal bekende Nederlanders. Iedere aflevering zullen er twee BN’ers komen logeren. Uiteraard zal de familie Meiland hen het hemd van het lijf vragen. Maar welke BN’ers pakken hun koffer in en komen een nachtje logeren?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

BN’ers komen op bezoek in ‘Chateau Meiland VIPS’

Het eerste seizoen van Chateau Meiland ging in 2019 van start. Inmiddels zijn we 9 seizoenen, speciale uitzendingen en verhuizingen verder. Het begon allemaal in Frankrijk waar de Meilandjes druk bezig waren met de verbouwing van hun chateau. Ook de terugkeer naar Nederland werd op de voet gevolgd.

In Chateau Meiland VIPS is het echter tijd om de rollen om te draaien. In het programma volgen we niet langer de familie voor een nieuw klusavontuur, maar opent Code Rosé haar deuren voor een aantal bekende Nederlanders. Iedere aflevering zullen er twee nieuwe BN’ers komen logeren.

Welke bekende Nederlanders blijven een nachtje logeren?

Uiteraard zal het de logés aan niks ontbreken en worden zij compleet in de watten gelegd. Maar daar blijft het niet bij, want de Meilandjes zullen de bekende gasten het hemd van het lijf vragen. Ook ontspannen zit er niet altijd in. Op het programma staan namelijk allerlei activiteiten. Van winterbarbecueën tot aan schilderworkshops: de BN’ers zullen helemaal uit hun comfortzone gaan en een onvergetelijke ervaring beleven.

Maar wie pakken hun koffers in om een nachtje in Code Rosé te logeren? In het eerste seizoen van Chateau Meiland VIPS zullen Wolter Kroes, Patricia Paay, Debbie de Jong (B&B Vol Liefde), Patty Brard, Koen Pieter van Dijk (Koen Aandachtsjunk), John de Bever, Caroline van der Plas, Viktor Brand en Sylvia Geersen te zien zijn. In totaal zal het programma acht weken lang op tv te zien zijn, waardoor je online via NLZIET naar alle afleveringen kunt kijken. Wie er nog meer op bezoek komen bij de familie Meiland is vooralsnog een verrassing. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Uitzendschema met alle afleveringen

Uiteraard ben je benieuwd wanneer je naar het nieuwe programma van de familie Meiland kunt kijken. Schrijf maandag 26 februari alvast in je agenda, want dan wordt de eerste aflevering om 20:25 uur op SBS6 uitgezonden. In totaal kunnen we acht weken lang genieten van alle hilarische taferelen. De laatste aflevering staat op maandag 15 april gepland. Hieronder is het voorlopige uitzendschema te vinden.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Maandag26 februari20:25 uur
2Maandag4 maart20:25 uur
3Maandag11 maart20:25 uur
4Maandag18 maart20:25 uur
5Maandag25 maart20:25 uur
6Maandag1 april20:25 uur
7Maandag8 april20:25 uur
8Maandag15 april20:25 uur

Meer informatie over het tv-programma

In het voorjaar van 2024 opent pension Code Rosé van de familie Meiland de deuren voor bijzondere gasten. In het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS logeren iedere aflevering twee bekende Nederlanders in het bekende pension om zich door de Meilandjes in de watten te laten leggen. Ondertussen vraagt de familie hen het hemd van het lijf.

TitelChateau Meiland VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorMaxime Meiland, Montana Meiland, Erica Meiland, Martien Meiland

Synopsis: Talpa Network

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.