Achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaat vandaag van start

Goéééd nieuws voor fans van de Meilandjes: hoewel het zevende seizoen slechts luttele maanden geleden nog op tv te zien was, is het achtste seizoen van Chateau Meiland inmiddels alweer aan de beurt. We kunnen dus vanaf 20:30 uur weer van nieuwe avonturen van Martien, Erica, Maxime en de rest gaan genieten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Opnames van ‘Chateau Meiland’ seizoen 8 begonnen al in de herfst

Toen het zevende seizoen van kijkcijferkanon Chateau Meiland nog in volle gang was op SBS6, gingen in oktober 2022 ook al de opnames van het achtste seizoen van start. Dat bevestigde Talpa een paar dagen van tevoren, waarme dus ook officieel bekendgemaakt werd dat de serie zou terugkeren nadat het zevende seizoen afgelopen was.

Dat de serie zo snel verlengd werd met een nieuw seizoen, was overigens geen verrassing. Toen het in 2019 voor het eerst op de buis verscheen, werd het al direct een echte kijkcijferhit. Momenteel kijken ruim 900.000 mensen iedere week naar een nieuwe aflevering. Hieronder bekijk je alvast wat beelden van seizoen 7.

Waar kun je ‘Chateau Meiland’ online kijken?

Het gloednieuwe seizoen van Chateau Meiland zal zoals altijd op SBS6 verschijnen. Daarnaast zullen de afleveringen ook hier op streamingdienst NLZIET terug te kijken zijn, net zoals dat bij de vorige seizoenen ook het geval was.

Bij NLZIET kun je nu overigens ook terecht voor de eerste zeven seizoenen. Alle oude afleveringen zijn er namelijk gewoon nog terug te zien. En sluit je nu een abonnement af, dan kun je 14 dagen gratis kijken.

Meer informatie over de serie

De boerderij van de familie Meiland in het Gelderse Hengelo wordt ingeruild voor een modern kasteel in de geboorteplaats van Martien Meiland: Noordwijk.

TitelChateau Meiland
Jaar2019-
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
CastMartien Meiland, Erica Renkema, Maxime Meiland, Claire Meiland, Montana Meiland

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.