Het is officieel: ‘Chateau Meiland’ krijgt ook nog een achtste seizoen

Goéééd nieuws voor fans van de Meilandjes: hoewel het zevende seizoen nu nog op tv te zien is, is het achtste seizoen van Chateau Meiland ook al aangekondigd. Wanneer de nieuwe set afleveringen te zien zal zijn is nog niet bekend, maar dat we nog geen afscheid hoeven te nemen van Martien, Erica, Maxime en de rest staat dus vast!

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Opnames seizoen 8 van ‘Chateau Meiland’ beginnen binnenkort

Hoewel het zevende seizoen van kijkcijferkanon Chateau Meiland nog in volle gang is op SBS6, beginnen aanstaande maandag de opnames van het achtste seizoen al. Dat heeft Talpa dit weekend bevestigd, waarbij ze dus ook officieel lieten weten dat de serie gaat terugkeren als het zevende seizoen afgelopen is. Wanneer de nieuwe reeks naar SBS6 en streamingdienst NLZIET komt is nog niet bekend.

Dat de serie zo snel verlengd wordt met een nieuw seizoen, is overigens geen verrassing. Toen het in 2019 voor het eerst op de buis verscheen, werd het al direct een echte kijkcijferhit. Momenteel kijken ruim 900.000 mensen iedere week naar een nieuwe aflevering. Hieronder bekijk je alvast wat beelden van seizoen 7.

Waar kun je ‘Chateau Meiland’ online kijken?

Het gloednieuwe seizoen van Chateau Meiland zal zoals altijd op SBS6 verschijnen. Daarnaast zullen de afleveringen ook hier op streamingdienst NLZIET terug te kijken zijn, net zoals dat bij de vorige seizoenen ook het geval was.

Bij NLZIET kun je nu overigens ook terecht voor het zevende seizoen, dat nog in volle gang is. Je kunt er de oude seizoenen terugkijken én alle afleveringen van het huidige seizoen vinden. En sluit je nu een abonnement af, dan kun je 14 dagen gratis kijken.

Meer informatie over de serie

De boerderij van de familie Meiland in het Gelderse Hengelo wordt ingeruild voor een modern kasteel in de geboorteplaats van Martien Meiland: Noordwijk.

TitelChateau Meiland
Jaar2019-
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
CastMartien Meiland, Erica Renkema, Maxime Meiland, Claire Meiland, Montana Meiland

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.