De Meilandjes zijn na de zomer terug, nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’ aangekondigd

Wat goééééd! Talpa heeft bevestigd dat Chateau Meiland na de zomer terugkeert. Dit wordt alweer het zevende seizoen van de hitserie over de familie Meiland en wij kunnen niet wachten. Wanneer de nieuwe afleveringen op NLZIET en SBS6 verschijnen, is op dit moment helaas nog niet duidelijk.

Seizoen 7 van ‘Chateau Meiland’ deze zomer in de maak

Sinds Chateau Meiland in 2019 voor het eerst op de buis verscheen, is dit een echte kijkcijferhit. Ook het zesde seizoen scoorde weer enorm goed, met gemiddeld meer dan een miljoen kijkers per aflevering. Dat de hitserie weer terugkeert voor een zevende seizoen, is dan ook geen verrassing.

Deze zomer zal deze nieuwe reeks gefilmd worden. Wat er precies in het zevende seizoen op het programma staat weten we nog niet, al zullen we sowieso het huwelijk van Maxime Meiland voorbij zien komen, vindt de sleuteloverdracht van het Franse kasteel Chateau Marillaux plaats en draait het natuurlijk om de verhuizing van de Meilandjes binnen Noordwijk.

Wanneer komt ‘Chateau Meiland’ seizoen 7 op SBS6 en NLZIET?

Het zevende seizoen van Chateau Meiland wordt na de zomer verwacht. Een precieze releasedatum kunnen we je op dit moment nog niet geven, maar houd vooral je mail onze social media-kanalen in de gaten. Hierop houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Omdat het nieuwe seizoen nog opgenomen moet worden, is er ook nog geen trailer beschikbaar. Met onderstaande beelden kom je wel alvast in de stemming.

Waar kun je ‘Chateau Meiland’ online kijken?

Het nieuwe seizoen verschijnt zoals altijd op SBS6. Daarnaast zullen de afleveringen ook hier op streamingdienst NLZIET vooruit te kijken zijn, zoals dat bij de vorige seizoenen ook het geval was. Daar kun je ook de eerste zes seizoenen terugvinden, zodat je nooit genoeg hoeft te krijgen van de Meilandjes. En sluit je nu een abonnement af, dan kun je een maand lang gratis kijken.

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.