De Meilandjes zijn terug, nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’ vandaag van start gegaan

Wat goééééd! Talpa heeft Chateau Meiland verlengd met een zevende seizoen en deze nieuwe set afleveringen over de familie Meiland is vandaag van start gegaan. Je kunt wekelijks onder andere op NLZIET en SBS6 naar de meest recente aflevering kijken.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Seizoen 7 van ‘Chateau Meiland’ was deze zomer in de maak

Sinds Chateau Meiland in 2019 voor het eerst op de buis verscheen, is dit een echte kijkcijferhit. Ook het zesde seizoen scoorde weer enorm goed, met gemiddeld meer dan een miljoen kijkers per aflevering. Dat de hitserie weer terugkeert voor een zevende seizoen, is dan ook geen verrassing.

Deze zomer werd de nieuwe reeks gefilmd. Wat er precies in het zevende seizoen op het programma staat weten we nog niet, al zullen we sowieso het huwelijk van Maxime Meiland voorbij zien komen, vindt de sleuteloverdracht van het Franse kasteel Chateau Marillaux plaats en draait het natuurlijk om de verhuizing van de Meilandjes binnen Noordwijk.

Wanneer komt ‘Chateau Meiland’ seizoen 7 op SBS6 en NLZIET?

Het zevende seizoen van Chateau Meiland is vanaf 29 augustus 2022 wekelijks te zien. Elke maandag wordt er een aflevering uitgezonden op SBS6 om 20:30 uur, waardoor je hem hier bij NLZIET live en terug kunt kijken. Met onderstaande beelden kom je alvast in de stemming voor het gloednieuwe seizoen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.