Vijfde seizoen van Chateau Meiland is van start en exclusief online vooruit te kijken op NLZIET

Het vijfde seizoen van Chateau Meiland is van start en Martien, Erica, Maxime, en Claire lopen weer tegen allerlei nieuwe problemen aan, waaronder het gedwongen vertrek uit hun huis in Hengelo. De eerste aflevering is meteen van start gegaan met een kijkcijferrecord van 1.7 miljoen kijkers. Exclusief op NLZIET kun je nu elke week een aflevering van Chateau Meiland seizoen 5 vooruit kijken, maar natuurlijk ook alle vorige afleveringen terug zien.

Waar kun je Chateau Meiland seizoen 5 online (vooruit en terug) kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken en kun je elke week een aflevering extra vooruit kijken, wat op andere streamingdiensten niet mogelijk is. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal KIJK van SBS6 momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Vijfde seizoen van Chateau Meiland gaat van start als een raket

Het vijfde seizoen is direct begonnen met een kijkcijferrecord. Het oude record (seizoensfinale van vorige deel) van 1.5 miljoen werd met 200.000 kijkers overtroffen tot een totaal van 1.7 miljoen! Het enige programma dat beter werd bekeken op maandag 1 maart 2021 was het NOS Journaal van 20:00 uur, waar 2.5 miljoen mensen naar keken.

Er was naar aanloop van dit seizoen ook heel wat extra publiciteit. De peuter Claire, dochter van Maxime Meiland en kleindochter van Martien en Erica, mocht namelijk van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maximaal 5x per jaar op TV verschijnen.

Waar gaat het TV-programma Chateau Meiland over?

In dit nieuwe seizoen moet de familie weer vertrekken uit Hengelo. Zij bewonen namelijk alle drie de gebouwen, terwijl alleen het originele woonhuis mag worden bewoond volgens de regels. Dit zorgt weer voor een bewogen nieuw seizoen met de Meilandjes!

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn. Verder vind je meer nieuws over programma’s op de streamingdienst via de overzichtspagina van NLZIET.