Waar kun je Chateau Meiland online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van Chateau Meiland gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Chateau Meiland op streamingdiensten als NLZIET, Videoland, Netflix, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je Chateau Meiland online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven online via een streamingdienst naar de serie Chateau Meiland kijken in Nederland. Hieronder vind je de streaming opties.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Chateau Meiland op NLZIET en kijk alle afleveringen van de realityserie. NLZIET is een streamingdienst waarop je in Nederland de serie kunt streamen via KIJK. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Chateau Meiland niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv te kijken via Hayu, maar deze titel is er nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is deze serie niet terug te vinden.

Waar gaat dit tv-programma over?

De boerderij van de familie Meiland in het Gelderse Hengelo wordt ingeruild voor een modern kasteel in de geboorteplaats van Martien Meiland: Noordwijk.