Waar kun je ‘Chateau Meiland En Route’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op maandag 26 augustus 2024 verschijnt de eerste aflevering van Chateau Meiland En Route op tv. In het nieuwe programma reist het gezin Meiland in een camper van camping naar camping dwars door Europa. Ze gaan op zoektocht naar hun droomvakantiehuis in het buitenland. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Chateau Meiland En Route’ online kijken?

Chateau Meiland En Route wordt sinds maandag 26 augustus 2024 wekelijks uitgezonden op SBS6. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Chateau Meiland En Route bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ SkyShowtimeHet is niet mogelijk om via deze streamingdienst live tv te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Chateau Meiland En Route niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Chateau Meiland En Route en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Chateau Meiland En Route’

De familie Meiland is op zoek naar een vakantiehuis. Daarom besluiten ze deze zomer met elkaar op roadtrip te gaan. Ze reizen van camping naar camping in een camper, want de familie was vroeger dol op kamperen. In een weken durende reis trekken Martien, Erica, Maxime en Montana naar het zonnige zuiden waar de twijfel pas echt toeslaat. Het wordt een reis zoals de familie Meiland die alleen kan beleven.

Streaming informatie over de serie

TitelChateau Meiland En Route
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorMaxime Meiland, Montana Meiland, Erica Meiland, Martien Meiland

Synopsis: Talpa Network

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.