Nieuw programma ‘Chateau Meiland En Route’ verschijnt op deze datum op tv

Wat goeeeeeeed! Binnenkort keert de familie Meiland terug op tv. Het gezin legt het behangplaksel en de verfkwasten aan de kant voor een nieuw avontuur. In het nieuwe programma reizen de Meilandjes namelijk in een camper dwars door Europa. Je begrijpt dat dit niet zonder de nodige hysterie gaat. Maar op welke datum verschijnt Chateau Meiland En Route op tv?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Meilandjes reizen in camper door Europa in ‘Chateau Meiland En Route’

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Chateau Meiland. We zagen hoe de familie een kasteel in Frankrijk aan het omtoveren was tot B&B. Een paar jaar later verhuisde zij terug naar Nederland om in Hengelo te gaan wonen. Dit was van korte duur, want inmiddels woont het gezin in Noordwijk. Daar gingen ze aan de slag met Code Rosé. Na alle verbouwingen en verhuizingen is het tijd voor een nieuw avontuur.

Het gezin Meiland gaat namelijk op pad in een camper. Ze reizen dwars door Europa van camping naar camping op zoek naar een droomhuis in het buitenland. Uiteraard verloopt de reis niet geheel volgens plan, want al op de eerste dag heeft de camper een lekke band. In totaal zijn de Meilandjes zeven weken op pad, waarbij ze verschillende landen bezoeken. Zo gaat de route in ieder geval naar het zuiden van Frankrijk.

Op deze datum verschijnt ‘Chateau Meiland En Route’ op tv

Dit voorjaar konden we nog kijken naar Chateau Meiland VIPS. Slechts een paar maanden later keert het gezin Meiland weer terug op tv. Hoe het avontuur in de camper verloopt zien we op maandag 26 augustus 2024. Vanaf deze datum kijk je iedere week om 20:30 uur op SBS6 naar een nieuwe aflevering.

Uitzendschema van het programma

De eerste aflevering verschijnt dus op maandag 26 augustus 2024. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze vrijwel direct na de tv-uitzending terug te kijken op NLZIET. De familie Meiland zal zeven weken op reis zijn. Naar alle waarschijnlijkheid telt het programma ook zeven afleveringen. Hierdoor is de laatste aflevering op maandag 7 oktober 2024 te zien. Dit is echter niet officieel bevestigd. Mocht het programma uit zeven afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Maandag26 augustus20:30 uur
2Maandag2 september20:30 uur
3Maandag9 september20:30 uur
4Maandag16 september20:30 uur
5Maandag23 september20:30 uur
6Maandag30 september20:30 uur
7Maandag7 oktober20:30 uur

Meer informatie over de serie

De familie Meiland is op zoek naar een vakantiehuis. Daarom besluiten ze deze zomer met elkaar op roadtrip te gaan. Ze reizen van camping naar camping in een camper, want de familie was vroeger dol op kamperen. In een weken durende reis trekken Martien, Erica, Maxime en Montana naar het zonnige zuiden waar de twijfel pas echt toeslaat. Het wordt een reis zoals de familie Meiland die alleen kan beleven.

TitelChateau Meiland En Route
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatieMaxime Meiland, Montana Meiland, Erica Meiland, Martien Meiland

Synopsis: Talpa Network

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.