Charlie’s Angels (2019) is nu te zien op Netflix

September is weer een goede maand op Netflix, met onder andere de toevoeging van de film Charlie’s Angels uit 2019, die begin 2020 nog gewoon in de Nederlandse bioscopen te zien was. In dit artikel vind je het verhaal, de cast en de trailer van de film. Veel kijkplezier!

Charlie’s Angels (2019) op Netflix Nederland

Onder de nieuwe films en series op Netflix in september valt niet alleen Harry Potter-film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, het tweede seizoen van Undercover, de film Jumanji: The Next Level (2019) en het vijfde seizoen van Jane The Virgin, maar ook de nieuwste Charlie’s Angels-film uit 2019! Maak je met het verhaal en de trailer hieronder dan helemaal klaar voor de nieuwste toevoeging aan je kijklijst!

Verhaal

Sabina Wilson (Kristen Stewart), Elena Houghlin (Naomi Scott) en Jane Kano (Ella Balinska) werken voor de mysterieuze Charles Townsend (Robert Clotworthy), wiens veiligheids- en onderzoeksbureau internationaal is uitgebreid. Met ’s werelds slimste, dapperste en meest hoogopgeleide vrouwen over de hele wereld, zijn er nu teams van Engelen die door meerdere Bosleys worden begeleid en overal de zwaarste taken op zich nemen.

Trailer

Bekijk nu de trailer van deze gloednieuwe Charlie’s Angels-film uit 2019.


Details van de film

Titel: Charlie’s Angels
Soort: Film
Jaar: 2019
Duur: 1 uur en 58 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
IMDb: 4.8 uit 51,112 stemmen
Regisseur: Elizabeth Banks
Schrijvers: Elizabeth Banks, Evan Spiliotopoulos
Cast: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska
Trailer: Bekijk direct op YouTube
TVOD: Bekijk direct op Pathé Thuis
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.