Manchester City – Chelsea | Live stream van Champions League finale 29 mei 2021 21:00 uur

De twee teams in de finale van de UEFA Champions League zijn Manchester City en Chelsea. In dit artikel vind je hoe je vanuit Nederland of het buitenland de voetbalwedstrijd Manchester City – Chelsea van zaterdag 29 mei 2021 om 21:00 uur online kunt kijken met een live stream of later terug kunt kijken na de uitzending op SBS6 op TV.

Online Champions League finale 2021 [Manchester City – Chelsea] kijken vanuit Nederland

Inmiddels nemen steeds minder abonnees ook daadwerkelijk TV af, omdat het elke dag gebruikelijker wordt om online naar je favoriete uitzendingen te kijken. De ene aanbieder zorgt ervoor dat er een goede online kijkomgeving is, de andere heeft dit minder hoog in de lijst van focuspunten staan.

De streamingdienst NLZIET is een samenwerking van de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV, waardoor je naar allerlei televisiekanalen online kunt kijken. Je kunt dit een maand lang gratis uitproberen. In die tijd kun je dus ook de wedstrijd Manchester City – Chelsea van zaterdag 29 mei 2021 kijken.

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is de Champions League finale Manchester City – Chelsea online live te bekijken en zelfs tot 7 dagen terug te kijken. Ga direct naar Manchester City – Chelsea op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

De wedstrijd zal niet te zien zijn in het aanbod van grote internationale film- en seriestreamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video en is daarnaast ook niet op de Nederlandse streamingdienst Videoland te bekijken. Wel kun je dus gratis en legaal live (en terug)kijken via NLZIET. Via de onderstaande groene knop kun je direct een (gratis proef)abonnement op NLZIET nemen.

Vanuit het buitenland met een VPN naar de finale van de Champions League kijken

Woon je in het buitenland of ben je er tijdelijk en zou je graag naar Manchester City – Chelsea kijken? Dan kan het zijn dat de uitzending door geografische restricties niet toegankelijk is voor jou. Dat is natuurlijk balen, maar gelukkig is het heel eenvoudig te verhelpen met een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network)—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van Manchester City – Chelsea vanuit de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar Manchester City – Chelsea bij NLZIET en begin met kijken! 🍿

Hoe laat begint de uitzending van de Champions League finale Manchester City – Chelsea (van 29 mei 2021) op TV en op het internet?

Op zaterdag 29 mei vanaf 21:00 uur is de Champions League finale te zien bij SBS6. De planning duidt aan dat 23:00 uur het begin van de nabeschouwing is. De zender SBS6 is bij elke provider te zien op de televisie en doorgaans op het zesde kanaal. Hieronder vind je in het zenderoverzicht voor de grootste telecomaanbieders, zodat je direct vindt waar je Manchester City – Chelsea vanavond om 21:00 uur op je televisie over online kunt bekijken.