Waar kun je de film ‘Challengers’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Challengers (2024) online kijken kunnen. In deze film wordt tennister Tashi Duncan (Zendaya) na een ongeluk coach. Ze helpt twee spelers, waarbij de spanningen steeds hoger oplopen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Challengers’ (2024) online kijken?

Challengers is vanaf 2 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Challengers bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar de releasedatum is op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 HBO MaxChallengers komt als het goed is in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Challengers momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Challengers nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Challengers’ (2024)

Challengers is een film van de visionaire regisseur Luca Guadagnino, met Zendaya in de rol van Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die een wat mindere periode doormaakt. Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te helpen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick, zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden er vervolgens toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.

Streaming informatie over de film

TitelChallengers
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 12 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurLuca Guadagnino
CastZendaya, Josh O’Conner, Mike Faist

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.