BN’ers gaan vanaf vandaag de strijd aan in Celebrity MasterChef Nederland op Viaplay

De strijd in de MasterChef Studio is zojuist losgebarsten, want vandaag is de gloednieuwe editie van Celebrity MasterChef Nederland op Viaplay van start gegaan. Tien bekende Nederlanders zetten hun beste beentje voor om de lekkerste maaltijden klaar te maken en hopen zo op de overwinning. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien bij de streamingdienst.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Tien BN’ers strijden om titel Celebrity MasterChef

Onder het toeziend oog van de strenge, driekoppige jury, bestaande uit Soenil Bahadoer, Angelique Schmeinck en Joël Broekaert, strijden tien bekende Nederlanders de komende weken om de titel van Celebrity Masterchef 2022. Deze amateurchefs moeten de juryleden wekelijks imponeren met de lekkerste maaltijden om zo in de race te blijven. Zo moeten ze de eerste week indruk maken met een gerecht dat hen typeert… en dat blijkt voor sommigen nog best lastig.

De deelnemers van dit seizoen zijn presentatrice Jetske van den Elsen, First Dates-barman Victor Abeln, influencer (en ex van Donny Roelvink) Amijé van der Laan, rapper Vjeze Fur, Songfestivalzanger Jeangu Macrooy, radio-dj Erik de Zwart, presentatrice Celine Huijsmans, actrice Stijn Fransen, fotografe (en dochter van) Louise Schiffmacher en stand-upcomedian Howard Komproe. Hieronder zie je de eerste (stressvolle) beelden van de kandidaten.

‘Celebrity MasterChef Nederland’ is vanaf 30 september te zien op Viaplay

Dit seizoen van Celebrity MasterChef NL zal bestaan uit acht afleveringen, waarvan Viaplay ons nu direct getrakteerd heeft op de eerste twee. Na vandaag komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering bij. Om middernacht voegt de streamingdienst de nieuwe episodes toe aan het aanbod. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op, inclusief aflevering, weekdag, releasedatum en tijd.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Vrijdag30 september 202200:00 uur ’s nachts
2Vrijdag30 september 202200:00 uur ’s nachts
3Vrijdag7 oktober 202200:00 uur ’s nachts
4Vrijdag14 oktober 202200:00 uur ’s nachts
5Vrijdag21 oktober 202200:00 uur ’s nachts
6Vrijdag28 oktober 202200:00 uur ’s nachts
7Vrijdag4 november 202200:00 uur ’s nachts
8Vrijdag11 november 202200:00 uur ’s nachts

Verhaal en informatie van de serie

Tien bekende Nederlandse maken hun entree in de legendarische Masterchef studio. Ze worden beoordeeld door Soenil Bahadoer (**chef), Angelique Schmeinck (SVH Meesterkok) en Joël Broekeart (culinair recensent).

TitelCelebrity MasterChef Nederland
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersJetske van den Elsen, Victor Abeln, Amijé van der Laan, Vjeze Fur, Jeangu Macrooy, Erik de Zwart, Celine Huijsmans, Stijn Fransen, Louise Schiffmacher, Howard Komproe

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.