Deze 5 realityprogramma’s en documentaires over celebrities op discovery+ moet je gezien hebben

Het leven van celebrities is ongrijpbaar, spannend en soms nog behoorlijk geheim. Juist dat maakt het voor zo veel mensen ontzettend leuk om een inkijkje te krijgen in het persoonlijke leven van Bekende Nederlanders of internationale beroemdheden. Bij discovery+, de streamingdienst voor real-life entertainment, zijn indrukwekkende, intieme en nietsverhullende realityprogramma’s en documentaires over celebrities te vinden. In dit artikel vind je 5 kijktips in dit genre die jij nu aan je favorieten toe kunt voegen.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

5x Realityprogramma’s en documentaires over celebrities op bij discovery+ voor op je kijklijst

Hieronder vind je 5 kijktips voor realityprogramma’s en documentaires over Nederlandse en internationale celebrities. Al deze programma’s zijn te zien op de streamingdienst discovery+. Via de groene knop kun je direct beginnen met het streamen. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

  1. Jaimie: In The Vaes Lane
  2. Harry and Meghan: The Revelations
  3. Elettra Lamborghini
  4. Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde
  5. Queen of Meth

1. Jaimie: In The Vaes Lane

Jaimie Vaes Lane Discovery Plus
Beeld: Discovery

Het leven van Jaimie is met recht hectisch te noemen en zit vol contrasten, zoals te zien is in de serie. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en aanstaande man, Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Ondertussen zit ze ook nog midden in een verbouwing van haar Amsterdamse huis, terwijl ze druk is met de voorbereidingen van haar geplande huwelijk waar natuurlijk ook een hoop bij komt kijken. We krijgen een heel persoonlijk inkijkje in het even hectische als uitbundige leven van Jaimie, haar gezin, familie en goede vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

Vanaf 15 juli is het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+ te zien. In het nieuwe tweede seizoen komt de grote dag met alle spanningen steeds dichterbij met als grande finale het huwelijk zelf! Het huwelijk zal voltrokken worden op hun geliefde eiland Ibiza en is al een keer verplaatst vanwege corona. Wat daar allemaal aan vooraf zal gaan weten we natuurlijk nog niet, omdat het een realityserie is en de opnames nog moeten beginnen. Maar Jaimie Vaes en haar vrienden kennende, zal het weer net zo spraakmakend, onthullend en hilarisch worden als het eerste seizoen dat momenteel te zien is op discovery+. Zeker ook omdat er met best friends Estelle Cruijff en Koen Kardashian altijd iets te beleven is.

Ondertussen volgen we natuurlijk ook weer het hectische leven van Jaimie zelf dat vol contrasten zit. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en aanstaande man. Met zijn tweeën vormen ze een gouden duo. Zij kunnen daarom niet wachten tot het eindelijk zover is. En wij natuurlijk ook niet!

2. Harry And Meghan: The Revelations

Harry Meghan Revelations Discovery Plus documentaire
Beeld: Discovery

Drie jaar geleden vond het sprookjeshuwelijk tussen prins Harry en Meghan Markle plaats. De halve wereld zat aan de buis gekluisterd. Sindsdien zijn de twee niet uit de schijnwerpers geweest en hebben ze voor grote beroering gezorgd binnen het Britse koningshuis.

Inmiddels hebben Harry en Meghan het Britse hof en hun titels achter zich gelaten en zijn er geruchten in overvloed over wat er echt is gebeurd. Na hun onthullende interview met Oprah wordt de nieuwe informatie over de breuk verkend. De documentaire Harry and Meghan: The Revelations onderzoekt de recente aantijgingen van Harry en Meghan. De documentaire duurt in totaal 53 minuten en is exclusief te bekijken op discovery+.

3. Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini
Beeld: Discovery

Op 1 april 2021 was het dan eindelijk zo ver: we kwamen te weten wie Elettra Lamborghini is! Deze kersverse echtgenote van DJ Afrojack geeft namelijk een inkijkje in haar leven in de gelijknamige realityserie. We volgen de kersverse echtgenote van dj Afrojack op de voet. Het paar trouwde afgelopen zomer.

In de serie zien we onder meer de aanloop met alle voorbereidingen daar naartoe, inclusief het spectaculaire driedaagse vrijgezellenfeest. Het is natuurlijk ook niet zomaar een stel. Hij is een van de bekendste dj’s ter wereld en zij een populaire, zangeres, flamboyante tv-persoonlijkheid, invloedrijke influencer én toevallig ook nog eens de kleindochter van de grondlegger van het beroemde, peperdure automerk.

Lees ook onze recensie van Elettra Lamborghini’s realityserie op discovery+ om alvast een idee te krijgen van het programma.

4. Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde

Louisa en Rowan
Beeld: Discovery

Misschien ken je Louisa & Rowan van hun optreden in Pyjama Party: 90 Day Fiancé (lees ook hier onze recensie), maar ze hebben ook meerdere programma’s bij discovery+. Naast 1 seizoen van Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen kun je namelijk bij de streamingdienst voor real-life entertainment genieten van 5 seizoenen van het realityprogramma Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde.

De zender TLC heeft namelijk een eigen serie gemaakt over het bijzondere transgenderpaar Louisa en Rowan. Na hun huwelijk – eerder te zien in de documentaire Louisa & Rosanna, Onze Transgender Bruiloft – proberen ze hun normale leventje weer op te pikken. Hoewel ‘normaal’ misschien niet het goede woord is voor dit Limburgse liefdeskoppel. De serie zit vol met hilarische momenten, grappige uitspraken en ontroerende scènes en alles komt aan bod: hun unieke huwelijksreis, hun langgekoesterde kinderwens, hun zoektocht naar werk én hun droom om terug te keren naar de woonwagen.

5. Queen of Meth

Queen of Meth Discovery Plus
Beeld: Discovery

Ver voor Breaking Bad en de komst van de Mexicaanse kartels werd er al op grote schaal methamfetamine, ofwel ‘meth’ geproduceerd op Amerikaanse bodem door een vrouw die daarmee miljoenen verdiende vanuit haar trailer in Iowa. Deze Lori Arnold is de zus van acteur Tom Arnold en daardoor tevens de voormalige schoonzus van tv-persoonlijkheid Roseanne Barr.

In 1984 begon Lori Arnold vanuit het niets met haar business omdat ze geld nodig had. Ze groeide uiteindelijk uit tot een van de grotere spelers waarmee ze op haar hoogtepunt 1,2 miljoen dollar per maand verdiende. Tot ze tegen de lamp liep. Nu, ruim 30 jaar later, kijkt ze met ons terug op die duistere periode waarin ze haar eigen leven en dat van vele anderen verwoestte. Wat bracht haar op dat criminele pad en waarom deed ze wat ze deed? Voor het eerst vertelt ze haar hele verhaal in de driedelige serie Queen of Meth met een totale speelduur van 2 uur en een kwartier.

Complete aanbod van discovery+ en meer kijktips

Het aanbod van discovery+ wordt continu bijgewerkt door nieuwe programma’s en exclusieve series toe te voegen. Op de pagina met het volledige aanbod van discovery+ vind je dagelijks een overzicht van wat er nieuw online is verschenen, maar ook wat er nu allemaal op de streamingdienst te vinden is. Ook kun je de pagina met het laatste nieuws van discovery+ checken om op de hoogte te blijven van de beste kijktips en nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst.

Wil je meer te weten komen over de discovery+ Originals die te zien zijn op deze streamingdienst? Ga direct naar de Original-pagina op discovery+. Daarnaast kun je eens een kijkje nemen in ons overzicht van 5 andere discovery+ Originals die je echt gezien moet hebben of juist 5 paranormale series of 5 true crime-programma’s op discovery+ die het bingen waard zijn. Veel kijkplezier!