Waar kun je de film ‘To Catch A Killer’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film To Catch A Killer (2023) online kijken kunnen. Deze thriller draait om een jonge politieagente die betrokken raakt bij een reeks massamoorden en door haar heftige verleden de uitgelezen persoon lijkt om de ongrijpbare moordenaar te doorgronden… en te pakken te krijgen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘To Catch A Killer’ (2023) online kijken?

To Catch A Killer was in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar To Catch A Killer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 6 september 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft To Catch A Killer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘To Catch A Killer’ (2023)

De jonge, getalenteerde politieagente Eleanor (Shailene Woodley) worstelt met demonen uit haar verleden die haar het leven zwaar maken. Wanneer ze door FBI inspecteur Lammark (Ben Mendelsohn) wordt betrokken bij het onderzoek naar een reeks massamoorden begint een bloedstollende jacht op de ongrijpbare moordenaar. De onervaren Eleanor verliest zich al snel volledig in de zaak en zal haar eigen verleden moeten gebruiken om de motieven van de genadeloze moordenaar te begrijpen, én om hem te kunnen stoppen…

TO CATCH A KILLER Trailer (2023) Shailene Woodley, Thriller Movie

Streaming informatie over de film

TitelTo Catch A Killer
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 59 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseursDamian Szifron
CastShailene Woodley, Ralph Ineson, Ben Mendelsohn, Jovan Adepo

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘To Catch A Killer’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film To Catch A Killer. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘To Catch A Killer’?

    De grootste rollen in To Catch A Killer worden vertolkt door Shailene Woodley, Ralph Ineson, Ben Mendelsohn en Jovan Adepo.


Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.