Actiethriller ‘Castle Falls’ (2021) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de actiethriller Castle Falls uit 2021 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Castle Falls is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Castle Falls (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was Killing Field met Bruce Willis nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 16 van 2022 is Castle Falls de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Dolph Lundgren en heeft in de cast sterren als Scott Adkins, Dolph Lundgren, Jim E. Chandler en Kim DeLonghi. Deze week is Castle Falls maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €4,99. Je hebt tot en met maandag 25 april 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Castle Falls’ (film, 2021)

Twee bendes gaan op zoek naar een miljoenen schat die verborgen is in een luxe gebouw dat op het punt staat om gesloopt te worden. Voordat ze daar kunnen zoeken, moeten ze eerst afrekenen met de conciërge die de schat als eerste vond.

TitelCastle Falls
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 36 minuten
CategorieActie, Drama, Thriller
IMDb5,2 uit 1.427 stemmen
RegisseurDolph Lundgren
CastScott Adkins, Dolph Lundgren, Jim E. Chandler en Kim DeLonghi

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Castle Falls uit 2021, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €4,99 (HD) / €4,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis