Waar kun je de serie ‘Cast’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Cast (2023) online kijken kunnen. In de satirische comedyserie over #metoo wordt een castingbureau gecanceld nadat de directeur beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Cast’ (2023) online kijken?

In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten Cast momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Cast bij NLZIET. De serie werd vanaf 16 maart tot 4 mei uitgezonden door de NPO 3 en je kunt nu alle acht afleveringen reclamevrij terugkijken. En als je je nu aanmeldt, kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Cast. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Cast’ (2023)

De nieuwe achtdelige satirische comedy-serie CAST van Niek Barendsen en Ilse Warringa gaat over een castingbureau dat gecanceld wordt nadat de directeur is beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee jonge, net afgestudeerde actrices. Overleeft het bureau deze klap? De beroemde casting director Louis van Leeuwen wist altijd de spannendste klussen binnen te halen. Maar nu hij is beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag dreigt het bedrijf ten onder te gaan. CAST is een serie over ijdelheid en ambitie, kunst en commercie, #MeToo en media. Met tal van bekende acteurs die ‘zichzelf’ spelen.

Streaming informatie over de serie

TitelCast
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieKomedie
CastGijs Scholten van Aschat, Jacqueline Blom, Michiel Nooter, Lykele Muus, Claire Bender

Veelgestelde vragen


Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.