Cast van ‘Meg 2: The Trench’ naast Jason Statham aangevuld met topacteurs

Meg 2: The Trench is het aankomend vervolg van de actiefilm The Meg (2018) met Jason Statham. Opnames van de door Ben Wheatley geregisseerde film zijn een aantal weken geleden van start gegaan en zijn onlangs aangevuld met een nieuw lijstje topacteurs.

Jason Statham schittert in ‘Meg 2: The Trench’ naast Wu Jing, Sienna Guillory, Skyler Samuels en Sergio Peris-Mencheta

Naast Jason Statham is één van China’s grootste sterren Wu Jing (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor) aan de cast toegevoegd. Sienna Guillory (Clifford the Big Red Dog) zal in de actiefilm schitteren als het hoofd van een toegepaste wetenschapsdivisie. Skyler Samuels (The Gifted) zal een gewaagde bemanningslid van Stathams onderzeeboot spelen en Sergio Peris-Macheta (bekend van de Disney+ serie Snowfall) zal de rol van huurling en tevens schurk van de film op zich nemen.

Datum, verhaal en streamingdienst zijn voorlopig nog niet bekend

Informatie over de release datum en op welke streamingdienst de film gelanceerd gaat worden is op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt. Ook details rondom het plot worden voorlopig nog strikt geheim gehouden. Houd voor nieuws onze site en social media kanalen in de gaten, maar we zullen het ook via je mail laten weten zodra er meer bekend is.

Vervolg op hitfilm ‘The Meg’ uit 2018

Dat The Meg uit 2018 een vervolg krijgt is natuurlijk niet gek. Deze film stond namelijk afgelopen zomer meerdere weken in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

Deze film ging over een onderzeeër die wordt aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan… met de bemanning nog aan boord. The Meg (2018) is nu hier bij Pathé Thuis te zien. Momenteel is de film niet opgenomen in het aanbod van de SVOD-diensten in Nederland.


Synopsis: Pathé Thuis

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.