Bridgerton seizoen 2 krijgt van Netflix 4 nieuwe castleden (maar deze topacteur ontbreekt)

Het eerste seizoen van het kostuumdrama bleek een gigantisch succes te zijn en daarmee werd Bridgerton de meest bekeken Netflix-serie ooit. Dat is nogal iets om je als acteur op voor te bereiden, wanneer je hoort dat je plaats mag nemen tussen de sterrencast. De 4 acteurs Calam Lynch, Charithra Chandran, Rupert Young en Shelley Conn hebben zich bij de cast gevoegd, maar helaas zal de Duke of Hastings (Regé-Jean Page) niet in het tweede seizoen voorkomen.

Seizoen 2 van Netflix-serie Bridgerton krijgt deze 4 nieuwe acteurs in de cast

In een tweet heeft Netflix laten weten dat er vier acteurs aan de cast van Bridgerton worden toegevoegd voor het vierde seizoen: Calam Lynch, Charithra Chandran, Rupert Young en Shelley Conn.

Calam Lynch zal de rol van Theo Sharpe vertolken, Charithra Chandran wordt Edwina Sharma (de jongere zus van Kate), Rupert Young speelt Jack en Shelley Conn zal in de serie de moeder van Kate (Mary Sharma) zijn.

➡️ Calam Lynch (Theo Sharpe) ken je misschien van Dunkirk of van zijn rol als Stephen Tennant in Benediction of John Paul O’Reilly in Derry Girls.

➡️ Charithra Chandran (Edwina Sharma) was eerder te zien als Stella in Pillow Talk en Sabina Pleasance in Alex Rider.

➡️ Rupert Young (Jack) heeft al wat mooie rollen gehad, bijvoorbeeld als Adrian Pitts in Doc Martin, Sir Leon in Merlin, Mike in Primeval en Justice in Hotel Babylon.

➡️ Shelley Conn (Mary Sharma) zou je nog kunnen herkennen als Princess Pondicherry in Sjakie en de Chocoladefabriek, maar ook als Nina Shah in Nina’s Heavenly Delights, Dr. Elisabeth Shannon in Terra Nova en Terry in How Do You Know.

Regé-Jean Page keert niet terug als de Duke of Hastings

Wat opvallend is, is dat de Duke of Hastings (gespeeld door Regé-Jean Page) niet meer te zien zal zijn in het tweede seizoen van Bridgerton. Hij was ontzettend populair in zijn rol, zowel om zijn acteerkunsten als om zijn verschijning. Zelf reageert hij op het bericht via Twitter dat het zijn genoegen was en dat hij zich vereerd voelde om deel van de cast uitgemaakt te hebben. Hij voelde zich een lid van de Bridgerton-familie en benadrukt dat hij liefde voelt voor de cast en fantastische fans.

Tweede seizoen van Bridgerton is bevestigd door Netflix, maar release datum is nog niet bekend

Momenteel is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix zal verschijnen. Naar alle waarschijnlijkheid kan dit nog wel eens tot 2022 duren, maar niets is bevestigd door de streamingdienst. Tot die tijd kun je je trouwens nog wel een tijdje zoet houden met boekenreeks van Julia Quinn, waarop de populaire Netflix-serie gebaseerd is. Dat zou meer dan voldoende leesmateriaal moeten zijn!