Zinderende actiethriller ‘Cash Truck’ (2021) met Jason Statham is nu te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegt een nieuwe toptitel toe aan het aanbod van de streamingdienst: de keiharde actiethriller Cash Truck uit 2021. De film met Jason Statham in de hoofdrol is vanaf vandaag, donderdag 23 september 2021, te bekijken op het video on demand-platform van Amazon.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Actiethriller ‘Cash Truck’ met Jason Statham is sinds 23 september 2021 te zien op Amazon Prime Video

De spannende actiethriller Cash Truck met Jason Statham in de hoofdrol als ‘H’ valt onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in september 2021. Vanaf de 23e kun je met een abonnement op de streamingdienst gratis naar de nieuwe film kijken. Overigens is Cash Truck ook onder een andere titel uitgebracht, waardoor je hem ook kunt kennen als Wrath of Man. Hieronder vind je het verhaal, meer informatie en de trailer van de actiethriller.

Verhaal, details en trailer van ‘Cash Truck’

Wanneer H (Jason Statham) aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf, dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars, heeft hier net een dodelijke roofoverval plaatsgevonden. De crew bekijkt de mysterieuze H met argwaan: is hij een undercover politieagent, een oorlogsheld of een crimineel meesterbrein?

Titel: Cash Truck / Wrath of Man
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 1 uur en 59 minuten
Categorie: Actie, Misdaad, Thriller
IMDb: 7,2 uit 111.000 stemmen
Makers: Guy Ritchie
Cast: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett, Eddie Marsan, Darrell D’Silva
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Waar kun je de cast van kennen?

Natuurlijk kun je de koning van de actiefilms Jason Statham kennen van zijn rol als Shaw in de Fast & Furious-films, maar ook schitterde hij de laatste jaren als Jonas Taylor in The Meg (2018), Rick Ford in Spy (2015) en Chev Chelios in Crank (2006).

Daarnaast ken je Holt McCallany mogelijk als Wade in The Losers (2010) enJosh Hartnett als Slevin Kelevra in Lucky Number Slevin (2006).