Nederlandse komedie ‘Casa Coco’ is nu al te streamen

De Rotterdamse romcom Casa Coco schitterde in het najaar van 2022 nog op het witte doek en is nu al naar je eigen thuisbioscoop gekomen. Pathé Thuis voegde hem namelijk op woensdag 8 maart toe aan haar aanbod. In de film zien we een grote Nederlandse sterrencast naar Bonaire vertrekken voor een gezellige groepsvakantie die natuurlijk helemaal uit de hand loopt.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Hier gaat de Nederlandse komedie ‘Casa Coco’ over

De Rotterdamse Pleun is de trotse eigenaresse van Casa Coco, een pension op Bonaire. Ook dit jaar is de plek weer erg populair, al valt vooral één gast erg op: haar jeugdliefde Toon, die meekomt met een bevriend echtpaar omdat hij aan de kant is gezet door zijn vrouw. Langzaam groeien de twee weer dichter naar elkaar toe, maar kunnen ze het verleden echt achter zich laten?

Een flinke sterrencast is opgetrommeld voor deze Nederlandse komedie. Zo zien we in Casa Coco onder meer Gerard Cox (Toen was geluk heel gewoon), Joke Bruijs (Goede tijden, slechte tijden), Gijs de Lange (Oogappels), Loes Luca (‘t Schaep met de 5 pooten) en Katja Schuurman (Costa!) terug. De film werd geregisseerd door Bob Wilbers, die eerder onder meer meewerkte aan Celblok H en Dokter Tinus. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Casa Coco | Officiële trailer

‘Casa Coco’ is nu te zien bij Pathé Thuis

Op woensdag 8 maart 2023 voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de Nederlandse komedie toe aan haar aanbod. Vanaf dat moment kun je hem kopen vanaf €9,99 of ervoor kiezen om twee weken te wachten en de film vanaf 22 maart voor een lagere prijs huren. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

TitelCasa Coco
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurBob Wilbers
CastJoke Bruijs, Gerard Cox, Richard Groenendijk, Loes Luca, Katja Schuurman, Oscar Aerts, Pamela Teves, Gijs de Lange, D’Shantee Rihaynnah Soliana, Tania Kross, Frederique Spigt, Chris Tates, Brûni Heinke, Carolien van den Berg, Nerah Dundas, Mike Libanon

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.